Robert Negoiţă, Costel Căşuneanu şi Mircea Man sunt doctori de doctori în ştiinţe

O cercetare a listelor cu titluri ştiinţifice din România ne duce pe urmele unor minuni. Avem o ţară plină de doctori. Nu rămâne decât să profităm de înţelepciunea lor.

Robert Negoiţă (primar PSD – sector 3) – doctor în drept (doctorat obţinut în 2012 la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”). Negoiţă a fost acuzat în data de 22.06.2012 de ziariştii de la „Evenimentul zilei” că teza sa de doctorat ar conţine fragmente plagiate dintr-un discurs al guvernatorului BNR Mugur Isărescu, discurs postat pe site-ul BNR.

Mircea Man (lider PDL, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Maramureş) – doctor în drept din 7 mai 2012 (doctorat obţinut la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti cu teza de Doctorat ”Managementul Instituţiilor Administraţiei Publice Judeţene în Sistemul de Ordine şi Siguranţă Publică“).

Liviu Negoiţă (lider PDL, fost primar al sectorului 3) – master în Management şi Legislaţie obţinut în 2002

Remus Şpan (fost şef al DGIPI) – doctorat în drept penal (obţinut la Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza din Bucureşti, sub îndrumarea liderului UNPR Gabriel Oprea).

Costel Căşuneanu (magnat al asfaltului, apropiat PDL, prieten cu Traian Băsescu) – doctor în drept (doctorat obţinut în octombrie 2008 la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”).

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Vlad Dumitraș 275 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.