Româncă violată într-o toaletă pentru handicapați din Suedia

Un român în vârstă de 36 de ani a fost arestat, recent, în Suedia, după ce a fost reclamat de o adolescentă că a violat-o în mod repetat într-o toaletă destinată persoanelor cu handicap, scrie în ediția sa electronică publicația suedeză GP.

Românul a folosit metoda ”Lover boy” ca să o convingă pe adolescenta în vârstă de 18 ani să plece cu el în Suedia, acolo unde i-ar fi promis că o va lua de soție, că-i va rezolva un loc de muncă stabil, permis de conducere și propriul telefon mobil. Lucrurile s-au schimbat, însă, radical la sosirea în Suedia pentru că fata a fost violată, ”în mod repetat și brutal”, așa cum se precizează în rechizitoriul trimis în instanță, pentru că așa zisul ei iubit o pregătea pentru a o exploata sexual.

Agresiunea sexuală s-a consumat într-o toaletă detinată persoanelor cu handicap, un spațiu de 3 mp unde victima a trăit timp de câteva săptămâni până a reușit să fugă și să anunțe poliția.

Agresorul a fost trimis în judecată pentru comiterea infracțiunilor de trafic de persoane, viol, amenințări, maltratări și abuz sexual, precizează publicația GP online.

Foto: Toaleta pentru persoane cu handicap în care a fost violată victima

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Sergiu Miat 308 Articole
Author

9 Comentarii

  1. C-asa-i la romani, daca unu’ „squateaza” Cotroceniul de ce n-ar „squata” si o fatuca un wc din Suedia ? … Bine bine, da’ daca venea sa zicem un nene in „scaun electric” (vorba telectualei Eba) si vroia la wc, unde se ducea ? Ca vad ca fata era instalata definitiv, mai lipsea doar „plasma” pe perete si un mic colt de bucatarie ! Mocheta pe jos, vad ca avea si un ursulet (probabil lasat de Mr Bean, in trecere pe acolo …)

  2. Acest infractor si cei de teapa lui au venit cu placutele suedeze, asta-i diaspora de dreapta!

  3. Sa se loverboyasca si ele mai putzin. Ce-a cautat a gasit……[Leo]

  4. SARACUTZA EREA HANDICAPATA DE DREAPTA!D’AIA CLOSET DE HANDICAPATI! VREUN NENOROCIT DE PESEDIST INFILTRAT IN DIASPORA! SI AVEA IN MANUTE POZA LU PRESEDIONTELE!VA IMAGINATI?

  5. De unde-ai scos-o cu ” adolescenta de 18 ani „? La varsta asta e deja trecuta prin tot felul de boys si a plecat in Suedia stiind ce-o asteapta.

  6. Romanul infractor a facut exact ce a invatat in Romania de la clanurile interlope protejate de politicieni si de justitie din Caracal, Tandarei, Campulung, Braila, Galati fiefuri pesediste, Timisoara, Cluj, Arad fiefefuri liberale ,ce a invatat de la dacopatii ortodocsi pentru care femeia e doar obiect sexual si masina de produs bani si/sau copii. Chestii mioritice pentru care in Romania nu exista pedepse grele, procurorii, judecatorii, politistii, politicienii,preotii au alte probleme: vile de lux, masini de lux, vacante de lux, pensii speciale, salarii de lux, catedrale, etc..

  7. @Vacarenko: hai sictir interlopule, Editat. Faptul ca tu esti un nimic este vina maica-tii! Esti interlop pentru ca nu stii diferenta dintre bine si rau, dintre minciuna si adevar! Fata a plecat crezandu-l pe lover boy de buna credinta, nu indracit pervers! Nu mai poti in Romania sa te indragostesti ca nu stii de ce dezaxat sau dezaxata dai, e plina tara de retele de infractori compuse deopotriva de femei si barbati.

  8. Un loc mai romantic pt amor decat un WC public unde se mai putea gasi?…..[Leo]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.