România cucerește mările și oceanele lumii

În repetate rânduri, pasionații de navomodelism din România au cerut Guvernului și Parlamentului să inițieze o lege prin care să fie revigorată marina militară.

PSD, PNL, USR, PNG, UNPR, PDL, PLD, PIN, PNTCD, PE, PMP, PRM, PSM, FC, PC și multe alte formațiuni politice au delinat cererea considerând-o nefondată.

Astfel încât, un fost locotenent pe vedetele torpiloare de la Mangalia, împreună cu câțiva ingineri din Constanța, au atacat în noaptea de 17 septembrie Muzeul Marinei Militare și au furat toate componentele submarinului Rechinul și s-au îndreptat către Capul Midia unde au reasamblat temuta armă a anilor ’40.

În zori, 45 de români adevărați au pornit cu 14 noduri pe oră să cucerească întreaga lume, prima lovitură de forță fiind dată portului Istanbul.

Au urmat apoi cucerirea Mării Mediterane, trei bătălii memorabile în Golful Persic, un atac frontal în Pacific, cîteva în Atlantic și, mai apoi, în Oceanul Înghețat.

În mai puțin de o lună, matrozii neînfricați de pe submarinul Rechinul au cucerit toate mările și oceanele lumii și astfel că România a devenit stăpâna absolută pe toate întinderile de apă ale planetei.

Nebunia asta a produs o criză politică de proporții la București. Rusia a cerut armistițiu, America la fel, grupurile oculte de putere din Dubai, Bogota și Tokyo au cerut consultări urgente cu partea română. Matrozii de pe submarinul Rechinul nu au vrut să dea un cec în alb politicienilor români și au activat un al șaptelea scut cuantic al submarinului pregătindu-se să atace oceanele de pe Neptun.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.