România va înfrunta Ucraina

Tragerea la sorţi, Malaga, ITF. Echipa de tenis feminin a României va juca în aprilie 2024 cu Ucraina în deplasare. Din cauza condiţiilor cu războiul se va stabili ulterior locul de desfăşurare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. Ia uite ba ce titlu click bait, simpaticilor ce sunteți!🤮😁😁😁🤮🤮🤮

  2. Era sa fac infarct cum adica Romania infrunta Ucraina?? Pai poate mai avem niste teritorii de dat la Ucraina ca alea furate de la noi nu le mai ajung.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.