S-a decis cine face noul Registru Electronic al Salariaților

Vodafone Romania este câștigătoarea unei licitații organizate de Ministerul Muncii pentri implementarea noului sistem electronic de evidență al salariaților REGES/REVISAL, cu o ofertă de 52 de milioane lei.

Compania are la dispoziție până la sfârșitul acestui an pentru ca sistemul să fie făcut funcțional, aceasta fiind condiția ca România să nu piardă banii din PNRR alocați pentru acest proiect. Dispozitivele harware aferente acestui contract vor fi livrate de Maguay Computers, care este subcontractor în acest contract al lui Vodafone.

Noul sistem va permite angajaţilor sau foştilor angajaţi să acceseze datele proprii din registrul general de evidenţă a salariaţilor. Cel mai important, angajații își vor putea verifica online istoricul în muncă și dacă angajatorii le-au plătit contribuțiile.

Noul sistemul informatic REGES-ONLINE va asigura accesul autorităţilor şi instituţiilor publice la înregistrarea datelor în interfaţa de programare a aplicaţiilor (API). Totodată, sistemul centralizat, complet on-line, va putea fi accesat de angajatori şi salariaţi, aceştia din urmă putând să obţină informaţii despre propriul contract de muncă, să verifice informaţiile încărcate de angajator şi să semnaleze eventualele erori.

 Noul sistem informatic REGES este prevăzut în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, Inspecţia Muncii fiind beneficiar al finanţării Investiţiei 6 – Digitalizarea în domeniul muncii şi protecţiei sociale, aferente componentei C7 – Transformare digitală.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mihai Soare 1100 Articole
Author

5 Comentarii

 1. 10 meleoane de oiro pentru un tabel pe un caiet ? Vi-l faceam eu gratis, in 30 de zile, asa, sa nu-mi stric mana. Va plac cumparaturile, ca femeilor.

 2. Registru Electronic al Sclavilor,
  vezi punctul I din Codu Muncii,
  „Indisciplina muncii”

  (de fapt e la j sau h
  mu-ha/ha)

 3. @ Pe ăla pe care îl aveau l-au anunțat la rubrica de pierderi, ? Aveau și contracte de mentenanță și service pe aplicațiile anterioare, ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.