S-a sculat Firea și își cere dreptul

Gabriela Firea s-a declarat nemulțumită de statutul său de candidat „deocamdată” la Primăria Capitalei vânturat de PSD și vrea să tranşeze acest lucru în interiorul partidului.
„În privinţa Bucureştiului, ştiţi, mi se spune, tu trebuie să te hotărăşti şi eu am spus de fiecare dată, şi asta pot să spun public, nu e nicio discuţie confidenţială sau vreun secret că eu sunt foarte hotărâtă, știu ce am făcut în cei 4 ani de primar, pe ce echipă m-am bizuit, pe ce tehnicieni, ce proiecte am lăsat la Primăria Capitalei şi ştiu ce s-a întâmplat în cei trei ani şi ceva. Problema este că politica este un sport de echipă, dacă nu suntem împreună în echipă dornici să revenim la primărie şi să facem lucruri pentru oameni (..) Eu nu pot de una singură, eu nu sunt un haiduc, să mă duc să spun, gata, m-am supărat că există o ezitare şi nu sunt anunţată oficial, eu mă duc şi îmi fac culoar separat. Eu sunt membru al acestei echipe şi aici rămân, în această echipă. Am votat PSD şi când nu eram membru PSD”, a spus Gabriela Firea la Prima News.

Chestionată dacă există o ezitare din partea conducerii partidului, Firea a declarat: „Aşa simt, pentru că s-a statuat un nou termen de candidatul deocamdată. Eu sunt prezentată drept candidatul deocamdată, că deocamdată sunt candidat dar e posibil ca…lucru care, spun sincer, nu mă face să mă simt foarte bine şi foarte susţinută dar aceasta fiind o problemă internă, o voi tranşa în interiorul partidului”.

„Trebuie cu toţii să spunem ce candidatură dorim, a mea, a altui candidat de la sectoare, a unui coleg parlamentar, şi împreună să îl susţinem”, a mai arătat Gabriela Firea. Întrebată dacă va pleca din partid, în cazul în care nu va fi candidatul PSD la Primăria Capitalei, a respins această variantă: „Nu plec sub nicio formă, sunt membru PSD, nu am venit aici pentru funcţii”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8513 Articole
Author

27 de Comentarii

 1. Pai bine, madame Firea, daca esti in PSD si declari ca nu vrei functii atunci stai acasa la Pandele. Si primaria este tot o functie si nu o meserie. Vai de scoala facuta si cata minte ai !!!

 2. Vrei iar la ciolan, vrei sa mai distrugi niste azile de batrini? Nu iti ajunge? Mai opreste-te, noi nu te mai vrem chiar daca te vrea mafiotul de Pandele sau covrigarul de ciolanu!

 3. imi doresc sa apuc ziua „aici” in care Romania redevine o Tara cu POPOR, educat intru drepturile fundamentale si care sa se ridice sa spuna #NU acestor nemernici, acestor scarbe pausate de securitate la butoanele distrugerii noastre. sa dispareti z dren tzelor sa nu mai auzim de voi! de voi toti! parlamentul porcilor trebuie DIZOLVAT EFECTIV. o adunatura de isioti ca nu inteleg ce citesc si sunt shpaguiti sa legifereze neconstitutional impotriva intereselor noastre! DACA TOTI „MAGISTRATII” SI CE-CE-RE SUNT PLATITI NESIMTIT ABSOLUT DE GIWERNER CINE FACE JUSTITIA IN ROMANIA, MAH?

 4. Cîtă ipocrizie la madam Firea,după nenorocirile din azilele de bătrîni, mai vrea o tură.Dispariția ei din politică e cel mai bun lucru !

 5. Domnule jurnalist titlul corect pentru articolul dvs era: I s-a sculat lu’ Firea!

 6. Dacă IO CIUCALACU întâiu sunt înscăunat de STRATEGICU încă 4 ani , voi numi politic și femeile de serviciu cărora ^trebă să li se scoale la un înalt nivel . Atunci vrei , nu vrei foncție vei lucra cu celelalte nepaleze.

 7. FiErea il atacă bărbătește pe vicleanul cioVrigar BuZat !
  Imi place !
  Ia sa vedem noi ce Zic ChimiZdii ăia peZedei, din Statul Major al GărZilor Patriotice Tulcene…măRog…😜
  {● RăuPorKKaK-UrKaK BuimaK-RăuPorKKaK ●}

 8. trebuie romanilor, biciclete, paranghelii, moaste.
  Sii cat mai multe firmulite capuse prin primarii, cu toate neamurile si odraslili!
  Sunt curios, cu fonctii vor ocupa cpoii fieroaicei, ca musai vor fi dotori de valoare!

 9. Și la numita Firuța și la numitul Piedone nu se află nici o urmă de bun simț, de vinovăție sete de mărire. Ar fi normal ca PSD-Ciolacu să caute pe altcineva, e slăbiciune să vrei câștigi cu orice preț cu o persoană compromisă.

 10. Ciolacu stie ca nu are pe altcineva mai indicat dar nu-l lasa baietii securisti sa o propuna pe Gabitza. Fata le-a incurcat shmenurile la cere erau abonati de 30 de ani.

 11. The mummy returns!Sarmancur, celebra kapo ,filmeaza a doua serie din ‘Evadare din Sobibor’in rolurile batranilor prizonieri torturati,joaca gusterii PSD,filmarile pe platourile din Voluntari ale casei de filme ‘Pandele and sons’

 12. Uite cine vorbeste de alegerile din Bucuresti!!! Un mocan de pe tarlaua cu ceapa securista!!!

 13. Ex-ministru unui ‘minister pentru nimic ‘vrea acum să devină din nou candidata PSD la PG deși instanțele i-au desființat multe dintre companiile înființate, să-i asigure Pandele candidatura din poziția de independentă !

 14. Iote cine scrie,un mare fan Firea!! Dute neica sa ii scoti toate sarmele pe care le mai are!!! Si sa va opriti din vreme un loc securist la azilele din Voluntari caci veti avea zile senine cu multa ceapa!!!

 15. L-am omorat pe ceasca sa punem in locul lui haite de hoti, gunoaie si lichele. Tupeul si rusinea acestei tanti e ca la kurve: „o data nu se pune,se spala si e ca noua”

 16. Ati vazut daca nu ati arestat-o la vreme in chestiunea cu azilele groazei?! Acum, matracuca sholdoveanka a prins curaj si a trecut la atac!

 17. Să candideze la Voluntari şi să îl trimită pe Pandele de mână cu Ciobanul Jiji la Muntele Athos să se tragă de bărbi cu preacucernicii!

 18. Firea da dovada incontinuare de mult tupeu si obraznicie .Cum poate femeia asta sa aibe pretentie sa preia functia de primar general atita timp cit inca nu si-a rezolvat problemele de care este acuzata cu ,caminele din Voluntari.Daca nu as fi auzito pe Firea care a recunoscut cu gurita ei ca a fost informata de ce se intimpla in aceste Camine ,dar nu ia spus primarului Pandele ,poate as mai fi avut o intelegere .Cum poate o asemenea femeie care incearca sa ne arate cit de credincioasa este si cita dragoste are ea pt. oameni ,sa stie de tot ce se intimpla in acele Camine ,chiar daca nu ii apartineau ei ca responsabilitate si sa nu incerce sa faca ceva ?

 19. Intre firea si asta/geaba-neicusoru’ … nicio diferentie nu’i !

 20. bombardeaua,cutremuru:
  doar astea ne mai scapa de pretentziile lu pandele/vranceanu/hiri-a dracu.

 21. boborul voteza pe neamul firea-pandele, emigrez. Cu toate ca sunt pensionar.
  In tara asta, nu se mai poate trai de hoti si manelisti!

 22. Se vor gasi destui care sa voteze mafiotii din Voluntari care au pe sufleti batrinii din azile. Odata la ciolan, nu mai poate plecat. Cand vezi banditii cum se inghesuie la la functii cu banet mult, nu-ti ramine decat sa-ti faci geamantanul si sa pleci oriunde vezi cu ochii.

 23. Articol scris cu dedicație pentru useri, pnlei și pmpei. Era cazul sa li se ofere și lor șansă să apară, cu mic cu mare, la taraba ca sa-si prezinte operele complete. După Simion, Sosoaca, Ciolacu a venit rândul doamnei Firea. Momentan Ciuca se afla în tranșee în Afganistan, pregătindu-se de o noua misiune alături de americani, iar Jhonny e în concediu și ar fi păcat sa i se intunece cerul ca frumusețea soarelui sa nu se mai bucure de trupul sau van JOS, tapetat cu mușchi de fier, antrenați la găurile de golf în conditii de stres oxidativ.

 24. Repet, 13.07.1972: suferă după funcții, diferă după parteneriate din care se resuscitează din plin, suferă după prim plan personal. Nicio șansă să câștige, mai bine sta să își crească progeniturile sau sa intre în afaceri pe imobiliare, deși, e greu pentru că, mustrările de conștiință și frustrările o îmbolnăvesc total(lasati-o sa băltească in propria balta, pentru că, merita). Repet: nicio șansă la alegeri, doar daca va fi plasată prima pe listele partidului, plasată de stelari.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.