Şapte militari la spital, după ce autocamionul în care se aflau a intrat în gardul casei Soranei Cârstea

Şapte militari de la o unitate din Brăila au ajuns, miercuri, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, după ce, în urma exploziei unui pneu, autocamionul în care se aflau a ieşit de pe carosabil, pe DN 72 Ploieşti – Târgovişte, intrând în gardul casei tenismenei Sorana Cârstea, relatează MEDIAFAX.ro.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dâmboviţa, accidentul a avut loc la intrarea în Târgovişte, iar camionul în care se aflau 11 persoane, şoferul şi zece miitari, armament şi muniţie se deplasa dinspre Brăila spre Târgovişte.

Cei şapte militari transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte pentru îngrijiri medicale sunt în stare stabilă, în afara oricărui pericol.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.