Şase burse integrale la şase universităţi celebre

O tânără din Botoşani a fost acceptată cu bursă la Yale University, Columbia University, University of Pennsylvania, Duke University, Massachusetts Institute of Technology (MIT) şi Pice University.

Andreea Bobu are 19 ani şi este elevă la Liceul Teoretic Internaţional de Informatică din Bucureşti.

Andreea Bobu a reuşit să intre cu bursă integrală la şase universităţi de renume, cea preferată de ea fiind MIT. În prezent tânăra se pregăteşte pentru bacalaureatul internaţional, pe care îl va susţine la sfârşitul lunii mai.

„Eram pesimistă că nu voi intra şi că mă voi pregăti pentru Universitatea Politehnică din Bucureşti. Abia aştept să trec la etapa următoare”, a spus Andreea, citată de Monitorul de Botoşani, adăugând că-şi doreşte o carieră în cercetare sau ca programator. Din toamnă ea va studia la Universitatea Massachusetts Institute of Technology din Statele Unite ale Americii.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.