Scandal Ludovic Orban-Prigoană jr. în PNL

Trecerea lui Honorius Prigoană de la PDL la PNL pare să agite apele în rândurile formaţiunii liberale. Asta chiar dacă adeziunea la partid a junelui Prigoană ar fi fost semnată chiar de preşedintele interimar al formaţiunii, Daniel Chiţoiu. Fostul prim-vicepreşedinte Ludovic Orban critică venirea lui Prigoană jr, dar acesta are o replică imediat, transmite Realitatea.net.

„Ce cred eu despre Honorius Prigoană? Exact ceea ce spuneam atunci când era candidat al PDL. Căutaţi declaraţiile mele de atunci. Nu cu beizadele politice şi traseişti PNL va câştiga credibilitate”, a declarat Ludovic Orban pentru REALITATEA.NET. Şi Orban nu s-a oprit aici. A ţinut să fie cât se poate de categoric: „Honorius Prigoană nu are ce căuta în PNL”.

Pe de altă parte, Honorius Prigoană susţine că PDL nu se mai comportă ca un partid de dreapta şi că recoagularea dreptei trebuie să se facă în jurul PNL. De altfel, PNL şi PSD vor fi singurele mari partide din România, peste câţiva ani, mai crede Prigoană jr.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.