Se anunță revoluție la CFR Cluj

Uneori, nici norocul nu vrea să stea la masă cu cei aflați în momente dificile. CFR Cluj, după evoluții palide în ultimele etape în care s-au specializat pe remize, a mers la Craiova decisă să rupă blestemul și prin urmare a făcut un meci consistent, în care a dominat majoritatea timpului, încât antrenorul bulgar Ivailo Petev a recunoscut după meci faptul că abia aștepta finalul partidei fericit că echipa sa a luat un punct. Însă Fortuna ori e foarte supărată pe clujeni fie pur și simplu e acel moment de black-out din viața cuiva în care orice ar face tot prost iese. În minutul 90, ieșiți vii din corzi, oltenii au prins momentul unui contraatac perfect și Koljic a făcut din noapte zi în Bănie cu primul lui gol din acest sezon. Un rezultat total neconform cu ce a fost pe teren, după cum a spus antrenorul Andrea Mandorlini și au recunoscut și legendele Craiovei prezente la meci. Însă pentru principalul finanțator al CFR-ului, Neluțu Varga, nu are importanță ghinionul, ci faptul că s-a pierdut meciul. Extrem de iritat, el a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că dacă nu vor fi obținute toate cele 12 puncte în ultimele patru partide din acest an în iarnă va fi mare revoluție în special în lot și vor avea loc multe despărțiri.

Le transmit antrenorului Mandorlini și băieților că obiectivul este să câștige următoarele patru meciuri. Nu egaluri, nu mai vorbesc de înfrângeri. Vreau patru victorii în următoarele patru meciuri. Le-am fixat un bonus consistent.

Dacă vor reuși să aducă 12 puncte, vor avea un bonus pe care să-l împartă de sărbători de 250.000 de euro, adică un sfert de milion de euro.

Bani pe care îi vor împărți cu toții, jucători și staff, în cazul în care vom obține 12 puncte. În cazul în care nu vom obține aceste puncte și nu vom avea patru victorii, va fi revoluție la CFR Cluj.

„Ne vom despărți de mulți și aici includ jucători și staff tehnic. Includ pe absolut toată lumea. Vom face o analiză foarte rațională și foarte corectă, iar cei care ne-au nemulțumit vor pleca.

Dacă nu obținem patru victorii, vă garantez că în iarnă 6-7 fotbaliști vor pleca de la CFR Cluj.  Bineînțeles că mă întrebați și de Andrea Mandorlini. În primul rând, jucătorii sunt cei vinovați pentru că suntem în situația asta.

Nu discutăm în momentul de față despre despărțirea de MandorliniAbia după aceea antrenorul. Până la urmă un tehnician aduce fotbaliștii în fața porții, iar acolo intervine valoarea fiecăruia pe care, până la urmă, Andrea Mandorlini nu mai poate să o antreneze.

Repet, este un ultimatum pentru toată lumea. Vreau patru  victorii până în iarnă, altfel, va fi revoluție la CFR Cluj și ne vom despărți de foarte, foarte, foarte multă lume. Nu discutăm în momentul de față, sub nicio formă, despre o despărțire de Andrea Mandorlini. Vom trage linie la iarnă”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mihai Soare 1066 Articole
Author

3 Comentarii

 1. Neluțule, să nu te puie dracu’ să te gîndești iar la miticu’ „Bursuc” (sau la muți), cum îți sugerează iarăși-și-din-nou Foaya Dă Ambalat Pește dă la Bukale (și – probabil – nu numa’ ea…), că te ia mama dracu’!
  Adu-l acasă pe Petrila, lasă bîrligii și alți venetici favoriți ai marhelor și bilaștilor.
  Că și pe Horațiu Moldovan l-au hîșîit…

 2. @ „degrade”, 04 dec. 2023 la 19:03
  „scaune roșu-alb deasupra gazonului verde”
  Ce problemă ai, beeeey, papagalule? Vrei să le spui otomanilor dîn Adana cum să-și coloreze viața?!
  https://en.wikipedia.org/wiki/New_Adana_Stadium#/media/File:New_Adana_Stadium_II.png
  Ați uitat instant că vă călăreau șî că v-au ținut în juvăț timp dă 450 dă ani, laolaltă cu vilayetili-surori Syria, Liban, Eghipet, Iraq, Libya, Al-Djezairiya, șî că le dedeați BIR inclusiv în copii! Cîți dîn turkaleții dîn Adana dă azi or fi avînd gene dă Bărăkkan șî uOlteniya?
  Existați ca stat dă 165 dă ani, p’în bunăvoința lor……[Rumburak]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.