Se caută şef la Instanţa Supremă

CSM a declanșat procedura de ocupare a funcției de președinte al Înaltei Curți de Casație și Justiție, în condițiile în care mandatul actualei șefe a Curţii Supreme, Cristina Tarcea, expiră.
Potrivit anunțului CSM, candidații vor susține, în fața Secției pentru judecători, un interviu care constă în susținerea planului managerial și verificarea aptitudinilor manageriale și de comunicare, fiind vizate capacitatea de organizare, rapiditatea în luarea deciziilor, resistența la stres, capacitatea de analiză, sinteză, previziune, strategie și planificare pe termen scurt, mediu și lung etc.
De asemenea, Secția pentru judecători va verifica și cunoștințele specifice funcției de președinte al ICCJ.
Calendarul concursului este:
– 30 mai – 1 iulie – depunerea candidaturlor la Secția pentru judecători
– 1 iulie – 17 iulie – verificarea de către CNSAS dacă judecătorii care și-au depus candidaturi au făcut parte din serviciile de informații înainte de 1990 sau au colaborat cu acestea
– începând cu data de 18 iulie – Secția pentru judecători poate dispune analizarea candidaturilor și numirea în funcțiile de președinte al ÎCCJ.
Mandatul actualului președinte al instanței supreme, Cristina Tarcea, va fi încheiat în luna septembrie a acestui an.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

9 Comentarii

 1. Un alt magistrat criminal este lasat de Securitatea pe care a servit-o cu credinta bolsevica fanatica sa iasa netulburat la pensia nesimtita care depaseste pensiile unor omologi din Occident!!!
  Mumia Tartarcea prin Facies si comportament se identifica cu „celebritatile” genocidare ale miscarii bolsevice mondiale!
  Toate aceste creaturi ale grotelor au fost dotate de „natura” cu o statura pitica si cu capatani imense in care avea loc o singura IDEE, fixa, schimbarea societatilor umane prin decimare pe criterii ideologice…

 2. Bai oameni buni!
  Cautati un om care sa fie bine pregatit profesional si moral!
  Prin concurs desigur!
  Si daca este posibil sa nu fie santajat el(ea)sau familia de serviciile secrete!

 3. cunosc eu o profesionistă desăvârşită ( de sri ), o cheamă codruţa şi nu mai ştiu cum, îmi scapă numele, dar vă zic, ca codruţa asta nu-i alta pă lumea justiţiei…

 4. Dupa ce facut zob increderea in justitie, Tarcea-Parcea iese la pensia astronomica pentru merite deosebite:bagarea la haules a lui Dragnea! Succesuri!

 5. Cica se cauta catindat..Eu zic ca e gasit deja! Cu cu Joianna arogant si triumfator,sfidator la adresa românilor cu o Dancila și Birchall care stau efectiv in genunchi in fața serviciilor -nu exista nici o șansa pt români! Vezi pozele in care Birchall pupa un steag al serviciilor in genunchi cu 4 de alde moș Teaca din servicii salutînd cu mîna la chipiu!În ziarul National!

 6. Poate si face Chiovesoaica un pic de timp sa treaca pr la nea Onanis si treaba i rezolvata. Nu meritam mai putin!

 7. Duuca-se pe pustii securistoida dreaq. E doldora de stiinta ce nu i se cuvenea, pirandei ii fu bine pt ca fu rezolvata sa aiba succes prin biroul bolsevic ce e si azi functional numit „repartizari” unde li se repartizau parti din aura cui era doldora pt munca strabunilor, oameni si nu umanoizi de grota ca asta; acele parti din aura Umanilor de calitate erau cele ce contin capacitatile si talentele Omului, E Zeastrea Personala. Dar asti de nu-s Oameni, ci umanoizi fara suflet mereu descompun structurile celor inzestrati. Umanii nu au acelasi creator cu umanoizii, pt ca umanii au suflet, iar asti nu, ei sunt creatii neterminate de tenebre insa stiu cum noi suntem creati si iau de la cei ce au, se servesc liber. Duduia asta, creatie neterminata de tenebre era in astral judecatoare de tenebre ca reprezentanta a nus care civilizatii intunecate din dimensiuni mici. Acolo nu esti prezent, te judeca in lipsa, fara sa stii absolut nimic, esti pus sa tragi karma cui au ei chef si nu ti se da niciodata vre-un drept la aparare, avocat, replica, nu ai voie nici sa stii macar. Apoi e extrem de abila sa obtine ce o intereaza fara sa plateasca, de cca 5 ani a facut cuiva o datorie de 300 milioane euro, pt ca se imbraca cu structurile mele si ea nu era de vina. E o ciuma.O abuzatoare ce nu avea drept sa detina Cunoasterea Regala, dar o are si face numai strambatati cu ea. A venit din iad, e fiica iadului.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.