Şedinţa CCR începe la ora 14.00

Judecătorii de la Curtea Constituţională trebuie să decidă dacă referendumul privind demiterea preşedintelui Traian Băsescu este valid.

Şedinţa CCR începe la ora 14.00. Plenul Curţii Constituţionale decide cu o majoritate de două treimi asupra valabilităţii.

Biroul Electoral Central a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, rezultatele finale ale referendumului din 29 iulie. Potrivit BEC, 46,24% dintre românii cu drept de vot au venit la urne, dintre care 87,52% au votat pentru demitere, iar 11,15% au spus nu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.