Șefa reprezentanţei CE la Bucureşti, 7 ore să voteze

Şefa reprezentanţei Comisiei Europene la Bucureşti, Angela Filote, a anunțat pe Facebook că a votat la ICR Bruxelles după ce a stat peste 7 ore la coadă.

„S-au făcut 7 (şapte) ore de coadă la ICR Bruxelles. Încă puţin, şi sper să votez!”, a scris Angela Filote pe Facebook. După 26 de minute, aceasta a postat un nou mesaj: „Votat”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.