Şeful Băncii Mondiale a pierdut avionul către Bucureşti

Preşedintele Băncii Mondiale va ajunge cu întârziere în România, deoarece a pierdut, la escala în Frankfurt, o cursă aeriană către Bucureşti.

„Avem o mică problemă cu preşedintele Băncii Mondiale, a pierdut o conexiune cred că la Frankfurt, dacă nu mă înşel, aşa încât o să fie un pic decalat. Nu cred că mai este timp de recepţii, pentru că, dacă domnia sa ajunge în timpul după-amiezii, probabil că tot programul va fi decalat”, a spus Ponta.

Preşedintele Băncii Mondiale, Jim Yong Kim, va efectua, joi şi vineri, o vizită la Bucureşti, având programate întâlniri cu preşedintele Traian Băsescu, cu premierul Victor Ponta, cu reprezentanţi ai mediului de afaceri şi ai societăţii civile.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.