Senatorul PSD Daniel Savu, despre numirea lui MRU la șefia SIE

Daniel Savu spune că numirea lui Mihai Răzvan Ungurean la conducerea Serviciului de Informații Externei creează un dezechilibru în România.

Președintele Klaus Iohannis a vrut să-și ia revanșa pentru că premierul Victor Ponta nu a vrut să demisioneze, mai susţine senatorul PSD

„Ca senator PSD sunt nemulțumit de dezechilibrul creat de Iohannis în România. În general la SIE nu prea se fac numiri politice. Pentru echilibru era normal să fie numit cineva de la cealaltă putere”, a spus Savu, potrivit B1.ro.

Acesta a mai precizat că va vota împotriva lui MRU, pentru că acesta este „un personaj toxic pentru SIE și pentru România”.

„Asta este pofta ce-a poftit-o Iohannis. Pofta de putere este extrem de mare”, a mai precizat acesta.

Președintele Klaus Iohannis l-a nominalizat miercuri pe Mihai Răzvan Ungurean la conducerea Serviciului de Informații Externe.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.