Ungureanu și-a vărsat tot năduful pe SRI

SRI, prin Tuță, șeful cabinetului fostului șef SRI Hellvig, a câștigat primăria Sectorului 1, afirmă deputatul USR Emanuel Ungureanu, referindu-se la George Tuță, contracandidatul lui Clotilde Armand, colega sa de partid.
Potrivit lui Ungureanu, „statul cu epoleți a vrut să pună mâna pe bugetul de miliarde de euro a celei mai bogate primării din România”.
„Pentru asta, propaganda plătită de PSD și PNL au tocat USR-ul pe televiziunile controlate de Securistan timp de 4 ani, apoi l-au expulzat de la guvernare și vor să-l facă dispărut.
Pentru că nu suntem hoți ca ei!
Peste 1 milion de voturi au fost anulate de sistemul securist organizat de Greblă-Iohannis și coaliția morții democrației PSD și PNL.
În fotografie îl puteți admira pe actualul primar al Sectorului 1, George Tuță, într-o fotografie cu generalii sistemului securist, Coldea și Dumbravă.
Credeți că Tuță, fostul ofițer SRI, nu va servi mafia care l-a ajutat să ajungă primar?
(,,,) detalii despre grupul mafiot din spatele lui Tuță”, a mai scris Ungureanu.
Liberalul George Tuţă i-a transmis joi primarului Sectorului 1 Clotilde Armand solicitarea oficială de a demara procesul de preluare a mandatului. Acesta a spus că PNL are confirmate rezultatele anunțate încă de luni dimineață care îl dădeau câștigător la alegerile din 9 iunie.
„Am încheiat un proces electoral intens, care s-a derulat sub semnul corectitudinii şi al atenţiei pentru integritatea rezultatelor. După aproape 80 de ore de la închiderea urnelor, avem confirmate rezultatele anunţate de noi încă de luni dimineaţă, după numărătoarea paralelă: cetăţenii sectorului au votat pentru schimbare! Le mulţumesc în primul rând zecilor de reprezentanţi şi observatori, celor care au numărat, predat, apărat sacii cu voturi şi care s-au asigurat că voturile noastre sunt respectate, nedormiţi, ţinuţi în caniculă şi umiliţi de o organizare defectuoasă a procesului electoral. Le mulţumesc votanţilor mei pentru încrederea acordată, încă o dată le spun că nu voi dezamăgi aşteptările investite în mine”, a scris George Tuţă, joi pe Facebook.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

22 de Comentarii

 1. Un brancardier userist cu boala lui Kikirau aliat cu Betivii Dreptei care minte ca o frantuzoiaca: 1 miliion de voturi in toata tara inseamna 200.000 de votanti care si-au voturile voluntar sau involunta 0,2 x100 / 19 = 2,2 % pe tara. E foarte posibil ca 2,2% din tara asta sa nu stie cum se voteaza. El urla de parca ar fi 1 milion de voturi din urna Clotildei ! In fine, romanii au dat cu flit la toti urlatorii acestia.

 2. Precum am mai spus, parțial a spus și Clotilda, matematica nu greșește, phyulha nu știe carte și franțuzoaica a luat moltto muhye, calibru Guadelupa. Se pare că și acest Ungurranu o caută!

 3. Cat tupeu la USR-isti ! Desprea fraudele in vazul lumii din 2020, nici o vorba. Totusi este greu de inteles votul relativ masiv acordat de cetatenii din sectorul 1 ?! Poate sunt iubitori de animale, fie ei si sobolani !

 4. Ati avut patru ani la dispozitie sa demonstrati! Si?

 5. Daca Armand facea treaba, bucurestenii din sectorul 1 o votau la distanta mare fata de Tuta. Ati avut o campanie praf si acu nu stiti pe cine sa mai dati vina. Daca romanu e prost si nu voteaza cu voi inseamna ca voi nu stiti sa vorbiti cu oamenii prosti, iar PSD PNL stiu sa faca asta. Cautati la voi in curte vinovatii ca incepeti sa sunati ca baietii lu Trump cu Deep State si alea alea.

 6. Coldea presedinte,Tuță prim ministru!Votam siguranta

 7. KOMUNIKAT IMPORTANT.
  Cetatenii sectorului 1 sunt averizati pe aceasta cale sa nu calce cu masina sau sa prinda in capcane sobolanii intalniti.Aceste fapte intra sub incidenta Legii sigurantei nationale la distrugerea tehnicii SRI.

 8. USR e partid creat de servicii . Hotul striga “hotii” . Ungureanu striga in gura mare ca USR a fost furat de SRI dar uita sa zica ca USR e partid creat de servicii . Despre ce vorbim ?!

 9. COLDEA e OK !

  Griji ce faceti la ORDINUL BIDENISTILO acum cu „ei”
  pentru ca straniul prophet misterios MISHTEUAX (cel ca in timp prin ideie lui 🙂 schimva lumea )
  spune ca
  COLDEA va revenii cu TRUMPISTII in forta in RO … facand epoca KODRUTZA ceva demn de ividait in bine !

  IQ=?

 10. Ti_că trec comurile si nu le blochează echipa „vesela”!
  Ungurene, texte ieftine!

 11. Asta e din seria „domnilor, am fost asigurati ca nu merg camerele!” domnilor, am fost asigurati ca vom castiga! A zburat puiul cu ata madame Clotilda!

 12. Bai plouatule în creier, gat și ochi, mai bine un roman decât o haita din strainezia franceza! De ce haita nu a candidat în Franța și a venit în România pentru aruncat laturi și dejecții spre cetățenii români?

 13. Unidirecțional! Off-topic: Clotilde își încheie mandatul bine mersi!

 14. Dacă securiștii au furat din voturile Clotildei atunci înseamnă că au făcut un gest patriotic și trebuie felicitați pentru curaj. Pe Clotilda n-a mai ajutat-o nici vizita la ambasada SUA, pesemne Macroul a început să se strice și pute rău.

 15. Lasă flăcău, că nici voi n-ați apărut din neant și țuști direct în parlament. Voi i-ați scos din partid pe ofițerii la vedere ca să nu-i recunoască pe ăia acoperiți. Când v-ați bulucit ca fraierii în stradă nu v-ați pus întrebări de unde atâtea ONG uri care vă susțineau . Când se lega Dragnea de ei, ați tăcut. Acum,când v-au dampat și bine au făcut,îi vedeți. Las-o!

 16. Pai, statul cu epoleti a pus mana pe primaria Capitalei prin Nicusor!

 17. @ Și Ciucă este general pensionat, iar Turcescu a afirmat că a fost avansat colonel fără a fi întrebat, ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.