Silvestru Șoșoacă îi dezvăluie toate planurile

Silvestru Șoșoacă

Acum că nu mai formează o echipă, nici politic, nici în plan personal, Silvestru Șoșoacă face cunoscute toate planurile Dianei Șoșoacă.  

”În realitate, mai vrea un mandat de parlamentar, așa cu ajutor roșu-trandafiru sau mai bine de europarlamentar, să câștige mai mulți bani, 7000-8000 de euro pe lună, nu 3000-4000 de euro pe lună”, a spus Silvestru Șoșoacă, într-o intervenție la Antena3.

”Ea minte”

Diana Șoșoacă ar fi bătut „palma cu PSD” pentru alegerile 2024 și ar fi „manevrată” de serviciile secrete, a spus Silvestru Șoșoacă.

„Noi am sărăcit în cei trei ani și jumătate de mandat electoral. Mai bine nu era senator. Din punct de vedere financiar, nu avem ce împărți. Ea își minte electoratul că se bate pentru președinție.rm lui Silvestru Șoșoacă”.

Silvestru Șoșoacă a anunțat, de asemenea, că va depune actele de divorț în curând și că își vrea numele înapoi.

Problemele Dianei Șoșoacă nu se opresc aici, ea a rămas și fără carnet de conducere după a fost prinsă conducând cu o viteză excesivă. Senatoarea contestă sancțiunea polițiștilor și  invocă contextul electoral.

citeste si

Silvestru Șoșoacă, ”părintele SOS” . ”Nu locuiesc la un prieten”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

18 Comentarii

 1. Silvestru pare a citi de nevoie textele dictate de noua securitate. Daca-i asa, este foarte grava aceasta intoarcere cu 70-80 de ani in urma cand copiii erau santajati salbatic de securitate sa-si bage parintii in puscarie sau sotiile sotii. Doar cei extrem de puternici nu cedau santajelor securitatii.

 2. Mă nebunule, dai din casă, cît de neamprost sa fii? Poate pune grasa mânuța pe tine😁

 3. Neinteresanta acesta familie de „dobi.o.i”, scursuri de care românii se pot debarasa rapid. Asta e clasa politică ce se vrea băgată pe gat cetățenilor români? Mulțumesc, nu accept. Nu reprezintă cetățenii majoritari din Romania și de oriunde!

 4. „cine dreaq e curios de ”dezvăluirile” lor ??”

  cine are atata cerneala sa le publice ?

 5. Rămâne intră noi: dacă io ca fomeie nij’ cuopchii n-am fo’ in stare sa-i fac, ce șansă aș putea avea ca om politic? Ca să nu mai vuorghiesc că mi-ar fi rusine să trec prin fața dumisale de bărbat…

 6. Lady Diana of Romania,nu se coboara la nivelul lui Silvestru,un oarecare pana la urma, ca nu e ducele de Sus sex sa faca o mezalianta cu una prinsa cu arcanul si pusa la ingrasat

 7. Macovei are hipertensiune necontrolată. Problemele ei derivă din sănătatea ei de care nu are grijă.
  Să meargă la tratament de management al propriilor purtări mânioase!

 8. Un om mic , cu aspirații la fel de mici,caracter zero ,iar despre potențialul lui politic, la ani lumină distanță față de distinsa doamnă senator,fără ea el rămâne un anonim acaparat de sistem și șantajat

 9. Nici nu trebuie bagat in seama asemenea individ….
  Are la activ o singura fapta de „vitejie”: s-a lasat trosnit de jindari dupa ce-o trosnise pe boraci, iar drept recompensa SECU i-a facut dosar penal.
  Este o nulitate si asa va ramane…ca a spus Diana, ca a facut Diana,…..dar tu ce spui (editat)
  Isi ia numele inapoi,…EXTRAORDINAR,….in aceasta tara oricine isi poate schimba numele cum vrea…..MUSOLINI, HITLER, STALIN, NAPOLEON, ANTONESCU (NU (editat)’ DE CRIN)…

 10. Diana m-a dezamagit.Unde a gasit o asemenea (editat)!!?? Cred ca l-a ales dintre aurolaii di Gara de Nord.Pazea!! Asta e prototipul turnatorului la securitate:spune si ce n-ai facut.

 11. Chestia e că e poate singura care și-a dat seama de realitate și a indrăznit s-o spună..In rest doar ”boci” lichele patrioți..

 12. Cine dracu se uită la circarii ăștia tip AUR ,SIEMUION ,TARZIU, ȘOSOAICA.CE JAVRE PENIBILE🤢

 13. circ fara paine. labutzele lor de tatuci sunt unite in spate, traversandu-le b cu cile rotofee… doi curcani alesi de aceleasi servicii tradatoare de Tara, de 34 de ani. securicii sunt impartiti acum in atatea tabere cate servicii de spionaj se calca pe bombeuri in Romania…vai de noi…

 14. Diana Sosoaca trage tare pe conspiratii, mergand ideologic pe ideile subversive ale lui Bivolaru.
  Este numele Sosoaca, al lui Silvestru pe care el si-l reclama si are tot dreptul ca membru fondator si fost vicepresedinte sa nu fie de acord ca ingenua blonda sa ii corupa ideile care au stat la baza infiintarii partidului.
  El e republican, iar ea nu are aceste drept de a calca pe altii in picioare si a merge apoi in betia puterii mai departe.
  Politistii i-au luat carnetul si bine i-au facut!
  Este partidul lui, ideea lui, este si numele lui! Sa le returneze!

 15. Acest individ silvestru ,este un gherțoi,un trântor ,care și,s vândut demnitatea pe-un Mustang și,o prostituata,in ce hal a ajuns Omu, cică și-a făcut partidul gorjenilor,doamne ferește cine draku să aleagă astfel de elemente

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.