Silvestru Șoșoacă, ”părintele SOS” . ”Nu locuiesc la un prieten”

Silvestru Șoșoacă,  prim-vicepreşedinte al partidului SOS România, reiterează, într-o intervenție TV, că ”nu am citit bine”, referitor la statutul său în partid și modalitatea  legală prin care poate fi suspendat, dar și că relația de familie nu e pe muchie de cuțit.

Diana Şoşoacă a emis un comunicat de presă, semnat şi ştampilat, în care a susţinut că l-a suspendat pe soţul, Silvestru Șoșoacă,  i-a cerut să predea toate documentele și l-a trecut pe linie moartă ca să-l protejeze.

Politicianul a infirmat, într-o intervenţie telefonică la România TV 

„Că nu mă voi mai ocupa de organizarea partidului. Nu citiți bine. Nu m-a dat afară, mi s-a spus doar să nu mă mai ocup de organizare, pentru că avem diferente de opinii, ca în orice partid mare.

De exemplu, în calitate de părinte al acestui partid, sunt principalul protector al acestui partid, inclusiv al presedintelui partidului, doamna senator Diana Sosoaca”, a spus Silvestru Şoşoacă.

Despre problemele în căsnicie

„Cine spune că suntem certati? Nu locuiesc la un prieten, avem mai multe case, dar chiar azi am trecut pe acasă.

Nu am fost dimineață la notar să bag niciun fel de divort”, a spus bărbatul.

Surse politice spun că decizia luată de Diana Șoșoacă a venit imediat după vizionarea unui videoclip în care Silvestru Șoșoacă dansa cu jurnalista Gabriela Calițescu.

Şoşoacă a declarat că în jurul soţiei sale şi-au făcut loc mai multe elemente „securistoide”, care încearcă să destabilizeze partidul SOS România, dar pe care nu i-a numit.

Citeste si Șoșoacă Mare contra cu Șoșoacă mic

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

15 Comentarii

 1. Ce a ajuns Romania !!!
  Acestia sunt politicienii romani?!
  Calitatea politicienilor romani a scazut constant si dramatic. Astfel incat am ajuns sa suportam doar circuri si circari.
  Cine mai poate readuce Romania pe drumul corect?!
  Se spune ca romanul nu stie sa aleaga. Deacord, dar, ce sa alegi?!
  Pt ce se mai fac alegeri ?! Ce sa aleaga romanul?

 2. Diana Sosoaca este un politician providential, ultima speranta de rezolvare a gravei crize sociale din Romania.

 3. Rog (editat) Ong-ului usr să se abține din comentarii răutăcioase,au ei desculți lor în partid

 4. E clar că Silvestru ăsta n-are gusturi la femei! Ce mi-e nevastă-sa, ce mi-e Calițescu aia! Brrr!

 5. @nicu cohen,

  Daca vorbesti serios, e grev! Ai idee ce inseamna providential? Exista un singur roman caruia i s-a prezis ca o sa fie presedinte, iar acesta nu e nici Sosoaca, nici Puric, nici Simion si unul dintre cei vehiculati ca potentiali prezidentiabili. El isi va face aparitia doar atunci cand va primi binecuvantarea de la Dumnezeu sa candideze.

 6. imprumutam 5 000 000 000 euro lunar si noi ne uitam la mascaricii astia doi!
  Asa popor am ajuns.

 7. Sosoaca este mult peste toate gunoaiele penale de tradatori ,PNL,USR si cocalarii PSD

 8. „tiri politicieni,tiri ziariști =fuga pentru publicitate -mai ales ziariști!!!!

 9. Tipic romînesc .. Vrei să spui că n-ai avut cazuri la fel cu duiumul ?/ Mahalagisme balcanice..

 10. Sosoaca e cea mai caricaturala ‘personalitate’politica; o femeie frustrata,obeza,hidoasa, cu capul bostan, care s-a lansat in ‘politica injuraturilor’ca la usa cortului,spre distractia retardatilor votanti ai SOS; in rest ,asta e Romania dupa lovitura KGB-istilor lui Iliescu din 89,o caricatura de democratie, in care orice pacient Balaceanca isi oate face partid
  Mai cititi din N.Iorga, ultimul si cel mai mare istoric al romanilor, de 2.000 de ani suntem aceleasi panarame in Balcani, nu ne dezmintim nici in ziua de azi

 11. Shosho nu stia cum sa mai apara in media, iar media abia astepta sa inghita ca pelicanii. Cand te gandesti ca unii, vreo 100, o vor presedinta de scara, de bloc.

 12. Silvestre tată, arată-ne că ești bărbat, atragei o pereche de palme să-i vină mintea la cap! Sau… ți-e jenă…

 13. „Sosoaca este mult peste toate gunoaiele penale de tradatori”

  Unde, pe cantar ? Dati-i sa manance !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.