Simion l-a luat în balon pe Ciolacu: „I-am dat Harry Potter”

Premierul Marcel Ciolacu a avut marţi un schimb de replici cu preşedintele AUR, George Simion, iar în urma acestei discuţii nu a mai participat la o acţiune privind violenţa împotriva femeii organizată de grupurile parlamentare ale PSD.

Prim-ministrul a venit marţi, la Palatul Parlamentului, pentru a participa la lansarea campaniei „Stop violenţei împotriva femeilor”, organizată de grupurile parlamentare ale PSD. Pentru a marca acest eveniment deputaţii şi senatorii social-democraţi şi premierul Marcel Ciolacu au purtat tricouri pe care era scris „Stop violenţei împotriva femeilor”.

După ce a fost prezent la şedinţa de plen comună în jur de 30 de minute, Ciolacu a ieşit pe hol pentru a participa la acţiunea PSD. După el au ieşit şi parlamentarii AUR, conduşi de preşedintele acestui partid, George Simion, cu teancuri de cărţi în mână.

„Avem manuale de limbă română (pentru românii care sunt în Ucraina – n.r.) care sunt în momentul acesta în Vama Siret. E ziua unirii Bucovinei cu ţara. (…) Avem cinci microbuze în vamă în momentul ăsta. Dacă puteţi anunţa Poliţia de Frontieră Română să vorbească cu omologii”, i-a spus Simion lui Ciolacu.

„În primul rând, eu nu fac trafic de influenţă şi nu intervin. În schimb, am înţeles fenomenul şi facem împreună. (…) E foarte lăudabilă iniţiativa dumneavoastră”, a afirmat Ciolacu, după care i-a întins mâna liderului AUR.

Simion a refuzat să dea mâna cu premierul, în schimb i-a dat o carte „Harry Potter”.

„I-am dat ‘Harry Potter’ să citească că am înţeles că a luat Bac-ul mai târziu domnul Ciolacu. (…) Eu dau mâna doar cu românii”, a spus Simion, întrebat de ce nu a dat mâna cu Ciolacu.

După acest schimb de replici, premierul a plecat în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor şi nu a mai participat la acţiunea PSD.

Ciolacu vrea bagheta lui Harry Potter: „Să modific totul”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

6 Comentarii

  1. Modul in care se comporta bulibasa Ghiță Simion este diagnosicabil. Arr legatura cu schizofrenia. Crede vineva, cumva, ca Simion Iscariotul, doba de necarte, a citit Harry Potter? Liniștiți-va! Pe un asemenea intrigant îndărătnic si necioplit nu este sugicient sa-l respingi, ci trebuie sa-l scuipi. Acest kremlinez, acest imbecil congenital, acest bulibasa mehenghi, care vrea sa para ca este mereu in treabă, cauta scandal. In fine, se vede cat colo ca nu este decat o scena jucata la rampa. Sorcova, sorcova! Sa auda Moscova! Vedeti ca zavragiul Ghita nici nu-si ascunde apetitul pentru dictatura despotica putinista. Meteahna moștenită!

  2. Simion a procedat CORECT ,cu trădătorii de țară nu se dă mâna… ucraina e țara unde Ciolacu și Werner ar trebui să-și ia salariul

  3. Un bătăuş de mahala. A împrumutat stilul USR, când filmau totul în parlament şi-şi băteau joc de toată lumea. Ăsta nu e un partid care să conducă ţara, nu aşa se comportă un preşedinte.

  4. Ca Simion este un marlan, nu trebuie sa ne mai lamureasca nimeni. Ciolacu sa zica mersi ca n-a primit si niscai palme peste ceafa, ca altii. Cred ca gabaritul lui Ciolacu l-a facut pe marlan sa se abtina……[Rumburak]

  5. Nimic de vazut aici, vedeti-va de treaba. AUR merge snur pe maniera utilizata de USR, fara a utiliza (inca) militantii arierati mintal si/sau drogangii, gen ceausescu, angi purcica, ori restul istericilor aflati in solda. Da-i inainte Simioane, iar cand vremea va sosi, la esafod cu tradatorii de neam iohanis, chiovesi, ciolos, citu, ciuca si restul. Se misca tara, domnilor, iar Miscarea creste.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.