Singura stradă cu trepte din Capitală, pictată din nou

Strada, care este de fapt o scară, se găsește în sectorul 4, în apropierea străzii 11 Iunie, la câțiva pași de intrarea în Parcul Carol. Lungă nu mai mult de aproximativ 100 m, străduța urcă spre Dealul Filaret și face legatura între strada C-tin Istrati și Aleea Suter.

A fost reamenajată și ulterior pictată pentru prima dată în vara anului trecut, fiind decorată cu cele mai importante edificii din Bucureşti. Anul acesta pictura a fost modificată și înfățișează o cascadă montană.

Cum arăta străduța înainte să fie reamenajată

Foto: ici-colo.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.