Smardoiul din politică în acțiune (Video)

ALDE cere filialei sale din Ilfov excluderea din partid a lui Romeo Rasdan, consilier local în comuna Chiajna, după ce acesta a fost filmat în timp ce agresa verbal și fizic un adolescent, pentru a-l convinge să renunţe la garanţia plătită de tânăr pentru un imobil închiriat. Agresiunea a avut loc după ce proprietarii respectivului imobil l-ar fi chemat în ajutor pe consilierul local ALDE (fost PSD) ca să rezolve „problema”.

”Trebuia să primim 300 de euro pe care i-am lăsat ca şi garanţie şi uite răspunsul. Nu ne primim banii pentru că trebuie să plătească ei menajeră de 400 de lei, trebuie să cureţe canapelele care costă 600 de lei (după spusele acestor DOMNI. Tudor Bogdan şi Tudor Mădălina). (…) Ne-au scos haine, trolere şi tot felul pe scara blocului ca să fim forţaţi să plecăm. În concluzie, am fost forţaţi să plecăm după ce am fost loviţi, îmbrânciţi, zgâriaţi şi cu telefonul spart. Mulţumim că ne-aţi fost gazde!”, a scris pe Facebook Daniel Gurbet, tânărul agresat de consilier.

Conducerea ALDE a apreciat, sâmbătă, că „gestul este unul impardonabil”, solicitând excluderea consilierului.

„Gestul domnului Rasdan este unul impardonabil, iar acesta va suporta consecințele legale care decurg în urma comportamentului său necontrolat. ALDE nu agreează un asemenea comportament violent și total neadecvat din partea reprezentanților săi. În consecință, ALDE se delimitează de gestul brutal al domnului Rasdan.
Conducerea ALDE a solicitat filialei ALDE Ilfov excluderea din partid a domnului Romeo Rasdan și retragerea sprijinului politic, precum și schimbarea acestuia din calitatea de consilier local”, se arată într-un comunicat transmis de formațiunea lui Călin Popescu Tăriceanu.

Recomanda
Ioana Radu 1337 Articole
Author