Sorana, luată la rând. Reacție pe măsură

Sorana Cîrstea a fost acuzată că a abandonat România, după ce a decis să se mute în Dubai. Dar în România sportul este subfinanțat și lăsat fără investiții.  

„Federațiile sunt la pământ. Bănuiesc că în toate sporturile, pentru că nu am auzit de niciuna care să fie bine. E foarte trist ce se întâmplă și că nu se investește în sport. Mă termină treaba asta, pentru că un sport duce o țară pe niște culmi pe care nimic altceva nu poate să o ducă.

Eu, de exemplu, nu am văzut steaguri decât la meciuri sportive: la tenis, la fotbal, la baschet, la handbal. Cred eu sau sper, cel puțin, că am fost un ambasador frumos al României.

Am fost foarte mult criticată pentru că m-am retras din Cupa Federației, acum cinci sau șase ani, însă eu am explicat că am jucat de la 15 ani în echipa națională. Am simțit că mi-am făcut datoria și am vrut să mă concentrez pe cariera mea, a explicat Sorana Cîrstea, în dialog cu jurnalistul Cătălin Oprișan, potrivit VIVA!.

„M-am mutat acum doi ani în Dubai. Jumătate de an, în general perioada de iarnă, sunt în Dubai, iar în restul anului, din primăvară și până la toamnă sunt în București. Însă, acasă va rămâne tot timpul București, tot timpul România”, a conchis Sorana.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 8

5 Comentarii

  1. ar fi sa mai joace sub drapel romanesc, pt sunt in lume multe jucatoare care sunt sub alt steag din Cipru pana in America, pt ca acolo au gasit sponsorizare.

  2. Ce aveți ba nebunilor cu femeia? Nu e in politica, nu sta cu mâna întinsă la șmecherii prosti din guvernul de analfabeți funcționali, a plecat unde crede că îi va fi bine la bătrânețe! Ce paparuda ursarului să facă în România? In viitor cerșetoare, om al străzii, hăituită de putorile însetate de furt și escrocherii?

  3. Credeam ca a fost acuzata ca e tenismena lui Coldea,e trendy sa fi in anturajul lui Coldea

  4. Ce vă mănâncă-n bască de ce face Sorana? Ce obligații are față de România? NICIUNA !
    Apropo, pentru șmecherii gen Gușă care-i si președinte de federație sportiva: de ce nu luptați sa le dați maeștrilor ai sportului, toate sporturile, un bonus de măcar 100 euro la pensie? Aveți voi șobolanilor idee ce sacrificii fac sportivi să ajungă maeștrii ai sportului? Mai bine dați pensii speciale sportivilor decât jegurilor din Parlament.

  5. Problema e că Sorana are prea mult și nu vrea să împartă cu caracatița!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.