Soros şi-a anunţat logodna

Celebrul miliardar american de origine ungară George Soros şi-a anunţat logodna cu Tamiko Bolton (40 de ani) în cadrul unei festivităţi desfăşurate în noaptea de sâmbătă spre duminică, cu ocazia împlinirii a 82 de ani, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Pentru Soros aceasta va fi a treia căsătorie, pentru aleasa inimii sale – a doua la număr, menţionează agenţia de presă amintită.

Logodna a fost anunţată într-un cerc restrâns de rude şi prieteni, la reşedinţa de vară a miliardarului Soros din Southampton, New York.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.