Soţul consilierei pentru sănătate a preşedintelui Iohannis, protagonistul unui scandal

Un nou scandal stă să izbucnească la Spitalul Floreasca după ce pe internet a apărut o înregistrare în care managerul spitalului jigneşte un medic, conform b1TV.

În înregistrarea postată pe Internet se poate auzi cum managerul interimar al spitalului Floreasca din Capitală, Sorin Păun, îi adresează cuvinte grele unui medic care nu voia să facă o gardă suplimentară.

Sorin Păun este soţul Loretei Păun, consiliera pentru sănătate a preşedintelui Iohannis.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Eugenia Solomon 1416 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.