Sportivii medaliați la Jocurile Europene de la Baku vor fi primiți de ministrul Dușa

Sportivii Clubului Armatei Steaua București, medaliați la Jocurile Europene de la Baku, vor fi primiți, miercuri, de ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, conform AGERPRES.

Potrivit unui comunicat al MApN transmis marți AGERPRES, evenimentul va avea loc începând cu ora 13,30, la sediul Ministerului Apărării Naționale. Integral pe AGERPRES

Sursa: AGERPRES

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Liviu Stan 239 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.