Stingeţi lumina şi televizorul când apare Băsescu la TVR

Fundaţia Horia Rusu, apropiată PNL, lansează un apel către telespectatori: aceştia să închidă televizorul şi lumina vreme de cinci minute atunci cand apare Traian Băsescu la televiziunea publică.

„Remanierea guvernamentală şi moţiunea de cenzură anunţată de opoziţie, nu vor schimba nimic. Doar plecarea lui Traian Băsescu poate readuce România pe un făgaş normal. Dacă sunteţi de acord cu demiterea preşedintelui, semnaţi Manifestul „Ne este ruşine şi silă!”, lansat de www.spunesitu.ro”, se arată în mesajul postat de Fundaţia Horia Rusu.

Dacă sunteţi de acord cu demiterea lui Traian Băsescu, la prima lui apariţie la televiziunea naţională, închideţi televizorul. Mai mult decât atât, închideţi şi lumina, timp de 5 minute. Să stingem lumina în faţa lui Traian Băsescu! Sute de mii de becuri stinse în acelaşi moment reprezintă o formă de rezistenţă civică.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.