Surse: Aduși din Dubai cu avionul premierului

22 de persoane dintre care opt minori, blocați în Dubai din cauza inundațiilor, ar putea fi aduse în țară cu avionul lui Ciolacu, au precizat surse guvernamentale pentru Știri pe surse.

Cei 22 fac parte din ansamblul de dansuri populare Florile Visei din Sibiu și au participat în emirat la Dubai Music Fest – X international music and dance Festival. Doar că, din cauza condițiilor meteo extreme și a inundațiilor, zborul lor a fost anulat.

Între timp, ambasada României le-a asigurat cazare în Abu Dhabi și ține legătură cu ei.

Oraşul Dubai a fost paralizat, din cauza inundaţiilor provocate de ploi torenţiale record

Emiratele Arabe Unite au înregistrat cele mai abundente precipitaţii de la începutul înregistrărilor, în 1949, potrivit Centrului Naţional de Meteorologie, citat de agenţia de presă de stat Wam.

Ploile torenţiale au provocat inundaţii puternice, obligând Aeroportul Internaţional din Dubai, unul dintre cele mai aglomerate din lume, să devieze o parte din zborurile sale.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

8 Comentarii

 1. Să-ș’ plătească drumu’-‘napoi dîn banii lor, făcuț’ dîn șpecktakole! …că, doar, d’-aia merseră ‘colea, la prodanka geambașă! …nu?!
  Azi-mâne au kîrpa trikoloră legată ceaușește la brîu mai mare dăcît steagu’ uofițîial, i’e-te la iele! Patriotizm uoltenesk di Sighii, nu glumă! …pă $$……[Rumburak]

 2. Să trăiască nașul!…uitați-vă ce ansamblu folcloric e lîngă tovarășul premier?…nu scăpăm în veci de folcloriste…

 3. covrigarul si-a cumparat avion , ” adusi cu avionul lui ciolacu ” !! ce rentabila este afacerea cu covrigi!! sau ziaristul scrie dupa ureche : adusi cu avionul lui ciolacu !!!

 4. Da erau toti din SRI și SPP, colegi cu colega, doamna Dinu cu misiuni de monitorizarea zonei în avans.

 5. Exprimare greșită sau, intenționat confuză! Ursarul inca nu are avion! Vor fi cărați cu același avion cu care zboară retur in Romania ursarul cu 6 boțiți financiar.

 6. Bineintele ca potaile putinoase au inceput sa schelacaie si sa latre de indignarea.
  Sunt copiii nostri ma potailor nerusinate!
  In aceeasi categorie de potai il incadrez si pe nerusinartul de la @13:02 care posteaza cu nick-ul meu si care nu-i altul decat Eduard KktcuMotZ ot CzernovitZ. MotZul conteaza, ca restul pute……[Rumburak]

 7. Chiar nu stiam ca Ciolacu are avionul lui ,sau cel care a scris articolul ,are imaginatii bolnasvicioase.

 8. @ „Un gest normal”, 18 apr. 2024 la 16:37
  Ce ar putea fi NORMAL, la tine șî la Çolakul mincinos? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
  „Sunt copiii nostri”?! Dacă tu ai copchii dîn floricele, la Sighii, aia-i o problemă dă MORALITATE, ceea ce țîie știm că-‘ț’ lipsește, $$oroșizdule.
  Trupa dă folklorizde poate sta mult-șî-bine la hotel, nu se-‘neacă nime’, nu le borbandează „Hizballah”, șî costă mai puțîn dăcît un drum dus-întors dă avion prezidențial covrigar! Mai ales că „inundaţii puternice, obligând Aeroportul Internaţional din Dubai, unul dintre cele mai aglomerate din lume, să devieze o parte din zborurile sale”. Deci avionu’ nu are unde ateriza!
  Să stea acol’, dacă s-au dus! Că nu le-am trimis io, șî nu plătesc io dîn banii mei drumu’ păntru iele! Mai ales că, să nu uităm, dă „organizarea” ie$$kapadei s-a ocupat Derecktțîia dă Kultură șî iEkitate $$ocializdă județ’ană, șî M.A.iE.-u’ lu’ pOdobeaska incompetentă șî puturoasă……[Al-Rrumburrakh Tahnun bin Shakhbut Al Nahyan]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.