Taxele la podurile de la Feteşti-Cernavodă şi Giurgeni-Vadu Oii revin la valorile din iulie

CNADNR a anunţat vineri că, începând cu 1 octombrie, tarifele pentru motociclete, inclusiv cele cu ataş, autoturisme şi vehicule cu masă totală mai mică sau egală cu 3,5 tone, la podurile Feteşti – Cernavodă şi Giurgeni – Vadu Oii, vor reveni la valorile din iulie.

Astfel, la podul de la Giurgeni-Vadu Oii pentru autoturisme şi vehicule cu masa totală maximă autorizată mai mică sau egală cu 3,5 tone taxa va fi de nouă lei.

La podul de la Feteşti-Cernavodă, taxa pentru motociclete, inclusiv cele cu ataş, tariful va reveni la valoarea de opt lei, iar pentru autoturisme şi vehicule cu masa totală maximă autorizată mai mică sau egală cu 3,5 tone la 11 lei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.