Cu mașinile în țeava de gaz (Foto)

O conductă de gaze a fost fisurată în urma unui accident rutier petrecut în localitatea Coșoveni din județul Dolj, circulația fiind deviată pe o rută ocolitoare.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, două maşini au ajuns în șanț, pe DN 6, la intrarea în localitatea Coșoveni dinspre Cârcea, după ce unul dintre șoferi nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers.

Maşinile au avariat o ţeavă de gaz, motiv pentru care gazele au fost oprite.

Purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoșilă, a declarat, corespondentului Mediafax, că pompierii asigură măsurile de protecție până la sosirea echipei de la compania de distribuție a gazelor naturale.

“În accident au fost implicate două autoturisme, o singură victimă ajungând la spital. Circulația rutieră nu este oprită, ci este deviată pe o rută ocolitoare. Detașamentul 2 Pompieri asigură măsurile de protecție până la sosirea echipajului de intervenție de la gaze”, a afirmat reprezentantul ISU Olt.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.