Televiziunile lui mucles!

Dezvăluirile Recorder privind trecutul dubios al premierului PSD Marcel Ciolacu nu au fost preluate de niciuna dintre televiziunile de știri, potrivit unei monitorizări făcute de site-ul aktual24.ro.

Joi niciun post TV de știri nu a transmis, până la momentul redactării articolului, vreo informație pe acest subiect.

Concluzia site-ului citat? Control masiv asupra presei.

Au fost doar câteva publicații online care au preluat din dezvăluiri: aktual24.ro, G4Media, Cotidianul, MainNews, Euroactiv, Epoch Times Romania, HotNews, Libertatea, SpotMedia.

Recorder a săpat în trecutul premierului Marcel Ciolacu și a descoperit, printre altele, că prim-ministrul actual a solicitat și a primit locuintă socială, deși el locuia deja într-un apartament cumpărat de părinții săi. Nu este singurul semn de întrebare din trecutul lui Ciolacu.

Foto paginademedia.ro: Antena 3, umplându-se de ridicol cu o burtieră la meciul naționalei

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 12
Author

16 Comentarii

 1. Oricat ar fi de lingai unii ca Gadea sau Ciutacu dar stiu ca daca ar baga-o pe aia cu muncitorul necalificat ar jigni gratuit milioane de romani care au lucrat si lucreaza cu bratele.

 2. Stați să vedeți voi peste vreo doi ani de stabilitate! De nu o să vă iasă pe nas cântecele patriotice şi ştirile numai despre Generalul Secretar Nicolae Ciucăşescu!

  1984 Secretar General Nicolae Ceauşescu
  2024 General Secretar Nicolae Ciucăşescu

 3. nu cred ca se vor canta cantece patriotice, iar daca da atunci inseamna ca o mare tragedie s-a intamplat si unii vor incerca sa refaca spiritul Romaniei, inutil intr-o tara in care doar minoritatea maghiara isi respecta inaintasii si ii evoca mereu, recitand in grup copiii versuri lamnga monmentul unui poet…

 4. Nu mă așteptam să ajungeți trompeta unora care decapează.

 5. Da, i se se auzeau răgetele de leu . Hai Ucraina .. Hai Ucraina !!! Iohăniță era ascuns prin tribune să îl supravegheze cum se miscă, sau avea SPP-ul grijă să comunice depre ”comportamentul actualului/viitor prim-ministru”. Strica ”stabilitatea governului dacă zicea Hai Romania” , cel puțin Ciucă a fost mai modest a răcnit la tembelizor de unul singur ….
  A dat patriotismul în clocot la guvern și au dat ”Patriotul” ucrainienilor, măcar dacă trimiteau și ”patriotul cotrocenean” pe linia frontului. mai împuținam din proștii de la ”guvernare”.

 6. Dubios este Recorder, trecutul buzoianului este limpede precum argintul strecurat. Asa, pensionari ceausisti nenorociti, injurati-l pe cel care va mareste pensiile si pupincuriti-l pe Boc care vi le-a impozitat. Bauniti de prosti ce sunteti, votati Simion, va da poze facute la mobil !

 7. Si care este trecutul dubios al lui Ciolacu? Păi unele televiziuni au considerat că ce a „descoperit” recorder nu este o știre, si nu se coboară să publice bârfe de mahala, așa cum fac alte publicații, inclusiv cOTIDIANUL.

 8. @je suis pas Charlie
  nu stim de penzii
  da’ mareste si pretzurile….dobitocule!

  7% deficit bugetar=inflatie,
  scaderea puterii de cumparare,
  covrigaru le are …cu GAURA!

 9. Ion-Marcel și Grindeanu ș-or fi luat concediu fără plată sau au dat-o pe ‘vizită de lucru’?!

 10. „milioane de romani care au lucrat si lucreaza cu bratele”

  Datorita a milioane de romani care lucreaza cu capul exista Romania.

 11. Și cu Recorder, și fără, Ciolacu rămâne o nulitate absolută, un gafeur pe bandă rulantă, un protector al bugetarilor, al măririlor nejustificate de salarii, un produs „certificat” de Stănescu, Firea, Tudose. Să nu uit de ultimă perlă a lui Ciolacu: „Să trecem de la fapte, la vorbe”. Minte de individ cu bacul luat la 35 de ani…

 12. Ciolacu e un incapabil fudul iar Recorder o haita de scribalai mercenari.

 13. Unii i-ar putea acuza pe sectanții P$D-PeNaLe-SECU de port ilegal de creier sau că au cu două clase mai mult decât trenul. Noroc că vine unul aici să demonstreze că a învățat să scrie propozițiile fără majuscule, dar nu a învățat să şi citească o metaforă, el/ea înțelegând că sunt prezise programele TV din viitor şi că e de datoria sa să contrazică… După care se adresează unui partid cu „domnule”… 😐

  Votați P$D-PeNaLe-SECU!

  Şi urmăriți fiecare program RâTV, Irealitatea, Latrina3 şi UM DIGI24 să fiți deştepți şi bine informați!

 14. SRI a schimbat numele de cod a lui Ciolacu ! numele actual, este ..BUZA VANATA..! initiatii stiu de ce ..

 15. oare DE CE A FOST CEDAT UN SISTEM PATRIOT CELOR CE AU ACCEPRTAT O INFRAGERE CU 3-0 SI CIOLACU S-A CARABANIT CA SA ,,DISCUTE,, DESPRE COLONIE CU CEL CE CONDUCE CEL MAI PUTERNIC LAND ? DE CE JDRELENSKY CARE IL LAUDA PE CRIMINALUL BADDERA A ,, MULTUMIT,, PENTRU CEEA CE A FOST PLATIT DE LA ACEL ZIS BUGET CARE ANGAJEAZA MII DE FUNCTIONARI SI CONTINUA SA FACA ASEMENEA CADOURI ? NU SIN BANI DAR SE ARUNCA MILIANE EURO PE SOFTURI CARE VOR SCADE PESIILE TUTUROR MAI PUTIN PE ALEA SPECIALE !CATA TICALOSIE ESTE IN TINE CIOLACULE CU TOATA ASCA PSD ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.