Tenis: Sorana Cîrstea, învinsă în primul tur la Montreal

Sorana Cîrstea, locul 36 WTA, finalistă la ediţia 2013, a fost învinsă, luni, în turul I al turneului de categorie Premier 5 Rogers Cup, de la Montreal.

Românca a fost învinsă cu scorul de 6-4, 6-2, de sportiva cehă Lucie Safarova, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 15.

Meciul a durat o oră şi nouă minute.

Sorana Cîrstea a fost singura sportivă din România prezentă la turneul canadian.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.