„Terorismul” conjugal, în spatele alertei de la Geneva

Alerta de securitate lansată pe aeroportul Cointrin din orașul elvețian Geneva s-a dovedit falsă, transmite Reuters, care citează procurorii.

Anchetatorii au dezvăluit că o femeie care dorea să-și oprească soțul să se îmbarce la bordul unui avion pe aeroportul din Geneva a recunoscut că a transmis o amenințare falsă cu bombă.

”Ieri seară, o femeie a sunat la vama elvețiană de pe aeroportul din Geneva. Ea a afirmat că miercuri o persoană transportând o bombă se va afla în sectorul francez al aeroportului”, au transmis anchetatorii din Geneva într-un comunicat, după ore bune de securitate sporită care a provocat haos în traficul în zona aeroportului de la granița franco-elvețiană.

Poliția a descins la adresa persoanei care a sunat. Polițiștii ”au găsit o femeie care a recunoscut că a telefonat și care a explicat că dorea astfel să-și împiedice soțul să plece”, se mai spune în comunicat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
George Anghel 1101 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.