Toulouse Lautrec: Album lansat în turneu

Trupa Toulouse Lautrec își lansează albumul „A fost sau n-a fost“ printr-un turneu național de promovare care va cuprinde concerte în:

 • Legend Pub în Iași (2 februarie)
 • Berăria Valhalla din Bacău (3 februarie)
 • Daily Pub în Galați (4 februarie)
 • Oldies Pub în Sibiu (10 februarie)
 • club D’arc în Timișoara (11 februarie)
 •   Expirat în București (22 februarie)

Biletele pentru evenimente sunt disponibile pe iabilet.rohttps://www.iabilet.ro/cauta/?q=toulouse+lautrec

 

Albumul „A fost sau n-a fost este producţia din pandemie a trupei Toulouse Lautrec. Este un album scris organic, precum un film care se desfăşoară în faţa ochilor, ca o realitate ce odată depăşită îşi pune la îndoială adevărul propriei existente. Au fost sau nu au fost aceşti ani din urmă? Ni s-a întâmplat cu adevărat tot ce ni s-a întâmplat, am fost noi aceia sau nu?

 Textul „Vecinul”, ataşat acestui album este un scenariu pe care vocalul trupei l-a scris în 2015. Textul este unul complementar albumului şi a fost ataşat pentru că vecinătatea este un fenomen de care ne-am lovit în ultimii ani atât din punct de vedere individual cât şi naţional. Textul funcţionează în sine, dar ţine şi de un trecut subiectiv şi de relaţia dintre oameni cu tot ce-i face diferiţi până la conflict sau asemănători până la empatie şi dragoste.

Aşadar avem, la fel ca în campaniile publicitare, doi într-unul. Avem un album care vorbeşte în mod complex despre dragoste, singurătate şi societate dar şi un text care vine în completare, abordând problema sănătăţii mintale şi a vieţii în societate sau în afara ei.

Despre Toulouse Lautrec

Exprimându-se lejer în engleză, franceză sau română, Toulouse Lautrec au făcut de la bun început deliciul topurilor indie, multe din piesele lor ajungând pe locul 1 la radiouri de profil – poate ați auzit „Te spun”, „Yesman” sau „Domino”. Au cântat la multe festivaluri de muzică, au îmbogățit sonor festivaluri de film și de literatură (din Ungaria, Polonia și Germania).  Însă loc pentru muzica lor este oriunde: formația a cântat într-o mașină, la premiera unor filme, în pădure, săli de operă, galerii de artă, într-o ambulanță, pe o mașină de pompieri sau chiar și pe un vapor.

Toulouse Lautrec înseamnă:

Cătălin Rulea – Vox, Guitar, Piano

Bogdan Dragomiroiu –  Drums

Calin Radu – Bass

Alex Costan – Guitar

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

4 Comentarii

 1. Fara manele, viata e pustiu.
  Probabil ca au o alta meserie, de unde castiga si bani, pentru traiul de zi cu zi.
  Pentru că din creatia lor nu prea e loc.
  N-am auzit de hartistii astia. Or fi tari la ei in cartier sau pe scara blocului.
  La cat e motorina, mai bine canta de acasa.
  Ies pe plus si se mai incalzesc.
  Haoleu!

 2. Uraaaaa se promoveaza si cultura . dar nu aia din „Rominia e(suata)ducata,pas cu pas”! Iata ca numele unui pictor celebru este asociat cu muzica . Deci regal de muze….Nu i-am ascultat ,dar ma bucur atunci cind ceva si cineva din domeniul cultural este prezentat intr-un cotidian. La mai multi si la mai mare…….

 3. intelegem ce e cu „libertatea de exprimare artistica”,
  e un derivat al libertatii de exprimare:
  -propunem ca aia sa concerteze in genunchi………

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.