Transgaz a făcut profit și în 2023

Transgaz a înregistrat un profit net de 160 milioane lei, anul trecut, cu 55% mai mic ca cel din 2022, dar aproape toate categoriile de venituri au crescut, potrivit raportului cu rezultatele financiare trimis bursei.

Transportul intern de gaze a crescut, la fel și cel internațional, adică mai multe cantități au circulat prin conducte. În schimb, au scăzut veniturile înregistrate din activitatea de echilibrare, de la 1 miliard de lei la 458 de milioane, cele financiare și cele din activitatea de construcții. Ar mai fi spus că, deși profitul s-a înjumătățit, totuși acesta a depășit cu 150% prognoza din BVC pe 2023. Transgaz este operatorul Sistemului Național de Trasnsport Gaze din România și, de anul trecut, din Republica Moldova.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mihai Soare 1069 Articole
Author

3 Comentarii

  1. Transgaz raportează un profit cu 55% mai mic decât în 2022 Conducere va primi bonusuri de performanță ?

  2. Aratati-mi macar un furnizor de utilitati care sa nu fi facut profit de pe urma prostilor furati de ei si eu ma fac calugar la Muntele Athos……[Rumburak]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.