Trei întrebări incomode pentru Klaus Iohannis și USR

PSD acuză USR și pe președintele Klaus Iohannis că nu scot un cuvințel despre „faptele de corupție”  ale Guvernului dezvăluite de DNA și Curtea de Conturi. În acest context, social-democrații adresează trei întrebări.

„Coaliția de mușama a Dreptei Unite”, așa ar trebui numită tăcerea prin care falșii apostolilor anti-corupție încearcă să „mușamalizeze” actele de corupție comise de diverși interpuși ai Guvernului Orban.
Niciun cuvințel din partea lui Iohannis despre faptele de #corupție din #GuvernulSău dezvăluite de DNA și Curtea de Conturi.
Niciun parlamentar USR nu a votat moțiunea împotriva Guvernului PNL, măcar ca semn de protest față de tunurile date de exponenții puterii în timpul pandemiei.
Discursul anti-corupție a fost bun doar când erau în opoziție, pentru a câștiga voturi. Însă anti-corupția se „testează” atunci când ești la #putere, când ai acces la resurse. Acum, doar tăcerea îi unește!
⚠️ Iohannis și USR nu mai pot fi credibili până nu vor răspunde la următoarele întrebări:
1️⃣ De ce susțin un Guvern care a făcut prin intermediul #UNIFARM, achiziții frauduloase de materiale și echipamente medicale în timpul pandemiei și care acum sunt anchetate de DNA.
2️⃣ De ce susțin un Guvern care, potrivit Curții de Conturi, a cumpărat fără licitație, în timpul stării de urgență, măști de 100 de ori mai scumpe, izolete la preț de automobil și combinezoane cu prețuri de 10 ori mai mari?
3️⃣ De ce au tăcut complice atunci când Curtea de Conturi și DNA au dezvăluit corupția din pandemie care s-a ramificat până în birourile din Palatul Victoria?”, este mesajul postat de PSD mar’i pe pagina sa de Facebook.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 6
Ioana Radu 8553 Articole
Author

15 Comentarii

 1. „Nu stiu … nu cunosc … nu e de competenta mea ! Va rog, o alta intrebare !”

 2. De ce? Pare ca toate drumurile escaladeaza si imprastie ca o caracatita cu ghearele mai lungi de la cotroceni pana la sfanta dna si judecatori! Cel putin asta se vede si intelege de cand am guwernerul mieu!

 3. Bune intrebarile dar , intreb pentru un prieten, voi de ce ati votat guvernul Orban? Mai pesedeule!

 4. eventual puneti intrebarile in germana
  poate raspunde merkel sau sosia werner

 5. Pe feisbuc posteaza, doar feisbucii citesc. Daca vrei sa-l intrebi ceva pe presedinte, OFICIAL, ii trimiti document OFICIAL, inregistrat, cu numar, cu semnaturi. Asa … bancuri!

 6. nicio întrebare nu poate fi incomodă pentru nesimţiţii perfecţi…

 7. pnl e un circ de partid. se lauda prostii ca au adus rege in tara si l-au dat jos pe
  Cuza. abia nu-am scapat de familia aia regala de ipocriti straini. a fost un experiment care s-a dovedit scump. si se poate dovedi ca pnl a actionat impotriva tarii de multe ori si au pus bazele colonizarii tarii catre straini care ne batjocoresc.

 8. Matahari au votat pentru „elitele votante Anti-PSD care nu reușesc să discearnă logic si votează un sef de galerie „m**e psd ,aoo sa moară huooooo ……” Din păcate lucrurile astea vin din afara țării

 9. Ba, am trait sa o vedem si pe asta! Leprele galbene fura (evidnt) mai mult ca Ciuma rosie! Cu comlicitatea USecuR!

 10. Tu stii aritmetica? De cand cele 200 de voturi PSD sunt mai mult decat 265 cat au PNL, PMP, USR, UDMR si minoritat etc.?
  Daca nu votau toti ati fi sarit ca destabilizeaza tara ca vor la ciolan, daca unii au votat de ce au votat…

 11. Pentru toate acestea o vină o are PeSeDe …da PESEDE-ul este de vină căci năravurile lor au apucături si in ziua de astăzi până nu o sa am GuWerner-ul meu o să vedeți ca vor dispărea si ziariștii obrăznici ai pad-ului care pun întrebări pentru care intr-o Românie Normală as spune eu ar răspunde legilor si ar face PUSCARIEE (zâmbet tâmp si ridicat ochii din foaie)

 12. Dupa modul aiurea in care pune problema, PSD-ul pare a fi egalul unuia care face politica din auzite la carciuma. Este clar ca pe Ciolacu nu-l duce deloc bibilica sau doar se preface ca sare la gatul liberalilor. Aegatorii PSD-ului incep sa se prinda.

 13. Îndemnul lui Jhony catre fiii săi imbecili si corupti : veniti gunoaielor la mine si eu va voi oferi viata fără DNA.
  – Fericit cei trădători de țară ca a lor este împărăția banilor.
  – Fericiri cei cu sufletul nurdar caci ei vor conduce tara.
  – Fericiri făcătorii de ura caci ei il vor vedea pe imbecil.
  – Fericiti Sunt cei care fura si mint in numele meu ca a lor va fi visteria țării.
  – Fericiri sunt cei cu inima murdară, căci ei vor moșteni SRI-ul.
  – Fericiri cei ce vand copii, căci la ei se vor inchina analfabetii functionali.
  – fericiți veti fi cand veti minți si veti fura pentru mine caci a voastră este protectia mea.
  – Fericiri veti fi cand veti ucide in numele meu, căci asa veti ajunge sa moștenirii Romania.
  – fericiti veti fi cand veti vinde toate pădurile, căci a Austriei bani iti vei avea.
  – Fericiri veti fi cand veti face din Covid un balaur caci frica si neputința va fi hrana care va indobitoci poporul meu.

 14. Si raspunsul tradatorului de la Cotroceni va fi „multumesc” cum a facut la ultima conferinta de presa! Niste banditi portocalii care fura fara pic de jena!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.