Trei vicepreședinți ai ANAF, schimbați din funcție de premierul Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a dispus eliberarea din funcţie a trei vicepreşedinţi, cu rang de subsecretar de stat, ai Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), potrivit deciziilor publicate vineri în Monitorul Oficial.

Potrivit deciziilor publicate în Monitorul Oficial, Daniel Mihai Tudor, Daniel Florin Anghel și Nicolae Pietrăreanu au fost eliberați din funcție. Daniel Mihai Tudor a fost coordonatorul Direcţiei generale antifraudă fiscală din cadrul ANAF.

Potrivit sursei citate, Dăncilă l-a numit pe Ion Petruş în funcţia de inspector general adjunct antifraudă al Direcţiei generale antifraudă fiscală din cadrul ANAF.

Totodată, Viorica Dăncilă a decis eliberarea din funcţie a mai multor inspectori generali adjuncţi antifraudă: Marian Morcoaşă – Direcţia regională antifraudă fiscală 3 Alexandria, Liviu Adrian Bălan – Direcţia regională antifraudă fiscală 4 Târgu Jiu și Dan Niţu – Direcţia regională antifraudă fiscală 1 Suceava. În locul acestora, premierul i-a numit la Suceava pe Iulian Pricope, la Alexandria pe Mircea I.Popa, iar la Târgu Jiu pe Alin Elodor Mihai.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Eugenia Solomon 1416 Articole
Author

5 Comentarii

  1. Aoleu, cred ca Vasilica Viorica NU are puterea de a „schimba” nici o musca!

  2. fă, să nu mai pierzi lista ca data trecută, o sictiri printre dinţi fantele tomnatic grenadă…

  3. E feroce Vasilica,dar are un nume atat de muzical!Trei dintr-o lovitura,mai are putin si il ajunge pe Croitorasul cel Viteaz care are deja palmares :7 muste dintr-o lovitura ,doua guverne doborate fara Patriot la indemana,un congres de sclavi de partid,etc…

    • Să moară calul tău felcerașule guraliv? Și să vezi ce mai urmează! Păcat de șefa celor trei, o persoană ultra capabilă dar, ce să-i faci, așa e jocul…

  4. Doamna Dancila trebuie sa demita jumatate din ANAF. In ANAF mimim 50% sunt rude de gradul 1, amante, sotii de politisti si alte rubedenii,care nu au pregatirea necesare ocuparii posturilor, si ne miram de ce tara merge prost.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.