Trupa Compact, turneu în Canada

Trupa Compact se va afla în perioada 22 septembrie – 14 octombrie, în Canada, într-un turneu în cadrul căruia va susţine şase concerte pentru publicul român de peste Ocean.

Potrivit unui comunicat al biroului de relaţii publice al trupei, formaţia va cânta pe 22 septembrie la Vancouver, pe 28 septembrie la Calgary, pe 30 septembrie la Edmonton, pe 2 octombrie la Winnipeg, pe 7 octombrie la Toronto şi îşi va încheia turneul pe 14 octombrie la Montreal.

„Revenim în Canada după o experienţă de neuitat, trăită anul trecut. Am concertat în săli pline de oameni minunaţi care au cântat cu noi de la prima până la ultima melodie. Am rămas cu amintiri frumoase în urma acestor întâlniri speciale, iar acum, la cererea fanilor, vom cânta din nou pentru prietenii noştri de peste Ocean, cărora le promitem un show deosebit, aşa cum am făcut de-a lungul celor peste 30 de ani de existenţă a formaţiei”, declară Paul Ciuci, solistul trupei, citat în comunicat.

Trupa Compact a mai susţinut un concert în Toronto, în anul 2008, şi un turneu sold-out în 2011, care a cuprins oraşele Montreal, Quebec, Toronto şi Kitchener.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.