Tudor Chirilă, plin de amar: „SRI va avea grijă”

Cântăreţul Tudor Chirilă a postat un mesaj ironic în legătură cu situaţia de la Sectorul 1, unde candidatul George Tuţă, fost angajat al SRI, a câstigat alegerile în faţa lui Clotilde Armand (USR). 

„SRI a câştigat alegerile în Sectorul 1. Va începe o eră frumoasă căci, se ştie, SRI construieşte, nu urmăreşte, SRI proiectează, nu fileazä. Vom avea parcări multe, spațiu verde, Romprest nu va mai fi găina cu ouăle de aur a mafioților, se va sistematiza, se va eficientiza, serviciile publice vor fi doar în slujba cetățenilor, mafia imobiliară va fi eradicată, vom avea bineînțeles multe borduri noi şi flori, multe flori, iar primarul de sector va lucra într-o sinergie nesperată cu primarul general. Terasele din Herăstrău, fără autorizație, vor dispărea, parcul va fi redat cetățenilor, nopțile vor fi liniştite, fără zgomot. SRI va avea grijă de Sectorul 1. Aşa cum s-a întâmplat din 90 încoace în toată România. Ar fi păcat ca Sectorul 1 să nu beneficieze de realizările în infrastructură vizibile peste tot în România, mai ales în zona de sud, realizări excepționale ale politicienilor dedicați serviciului public din ultimi 30 de ani. Se vorbeşte (cică sunt şi dovezi) că s-ar fi furat voturi la aceste alegeri. Oamenii nu înțeleg că pentru binele suprem tre să rişti un pic. Ce contează câteva mii de voturi furate când viitorul arată aşa de bine?”, a scris Chirilă pe pagina sa de Facebook.

Liberalul George Tuţă, fost consilier al lui Eduard Hellvig, i-a transmis încă de joi primarului Sectorului 1 Clotilde Armand solicitarea oficială de a demara procesul de preluare a mandatului. Acesta a spus că PNL are confirmate rezultatele anunțate încă de luni dimineață care îl dădeau câștigător la alegerile din 9 iunie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

19 Comentarii

 1. Oricum o dai tot Secaturistii controleaza tot… au primit mana libera de la Licurici, cum le-a fost data mana libera si-n Nulandistan, si in Sandustan, si in Chuhuahua baltice, peste tot, numai secaturi ca „alesi”

 2. Coldea presedinte,Dumbrava prim ministru!
  Vrem siguranta

 3. Bre Ciurila , pardon Chirila -da de voturile carate cu sacii si rucsacii(sic) de Clocotilda la alegerile trecute nu le-ai vazut ?Si de „dosarelul” ala de la DNA al Clocotildei pe seama furtului , nimic ? Or este „orden” de la licuricii occidentali ,ala cu „ciocu’mic” ???????

 4. Si clotilde e din servicii,altele insa,mai de la vest.s-au mancat securistii intre ei.atat.sa iei partea cuiva,e semn de interes sau prostie.

 5. Asta e inregimentat si el in aceeasi cohorta in care este si clatita armeanca.

 6. Tudor „Chiraila” a cam trecut de 50 de ani si cearseafurile nu prea ii mai zambesc.
  Oare, dupa tote magariile comise din 90 incoace, mai are tupeul sa se uite in oglinda, sau se rade „pe neve” ?

 7. Mare politician domnul Chirilă… Sau, mai exact, mare USR-ist, adică mare ONG-ist a.k.a. mare Sorosh-ist, #rezist.

 8. Chirilă ejti nebun? Numa’ Ursula cu Clotilde au împreună unsprezece copii, plus doi pierduți ca frână de motor de franțuzoaică; ai lui Ursula – Google, McKinsey, ARD-ZDF; la ăștia micii Clotilde le-a și spart ușa la Enel, Distrigaz, Primărie, Aeroport, CNAIR. Cu zece globaliste fertile d’astea s-au dus dracu posturile bune în România. Dă-o dreq matematică precoce, cu pruncii lu’ Mara, Catrina(Moromete), Smaranda(Creangă) cum rămâne? ( *Eterna Femee* inposibil de ânvins)

 9. Pentru activitatile ei diversioniste ca asasin economic, indreptate impotriva statului Roman, Crotilde Armand ar trebui dojenita putin conform traditiilor din Franta, fie pe roata, fie sub ghilotina.

 10. Nu ştiu ce urmăreşte Tudor Chițailă ăsta, dar dacă vrea să fie bărbat cum cânta el cândva, să meargă pe front să se bată cu ruşii. A zbierat, chițăit si guițat destul pe scenă, să meargă acum pe front să-si etaleze acolo bărbația. Să se măsoare în bărbație cu Zelenski, fost preşedinte şi viruoz la pian.

 11. Nu există comentator mai stupid decât tine. Îți las „plăcerea” să cauți ce sens are stupid în limba engleză…

 12. Daca asta e textul scris de „cantaretul” Tudor Muila, e dovada ca acesta e din gashca „academicienilor repetenti” educati cu #hashtagul, cum mai multi dinti in gura, dar cu un singur neuron…
  …”ouăle de aur A mafioților” ???
  … „Oamenii nu înțeleg că pentru binele suprem tre să rişti un pic”… acordul subiectului cu predicatul lipseste cu desavarsire… Declatatia seamana cu cea „Veoricai” in care „orice om ii e teama…”

 13. Guristul Tudor Chirailă se simte dator sa vorbeasca pentru ca se crede si el om. Insa nu baga de seama gravitatea situatiei, de s-a ajuns ca pentru indepartarea hoatei dintoase de peste mari si casatorita cu un moroi bun prieten cu Nicusor Dan, a fost nevoie de interventia SRI!

 14. @Elena Popa
  Ii zic si eu dupa instrumentul la care canta. Ca doar nu este pianist, violonist sau acordeonist. Canta cu gura, deci este gurist.

 15. Chirilă, du-te tată și vezi-ți de schelălăielile tale și mai lasă dracu’ politica, că nu e de tine!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.