Tudor Ciuhodaru s-a înscris în UNPR

După ce a fost exclus din PC, deputatul Tudor Ciuhodaru s-a înscris în UNPR. Ciuhodaru a declarat vineri că va candida la Primăria Iaşi la alegerile locale viitoare şi că ar putea fi susţinut de mai multe forţe politice, nu doar de UNPR.

„M-am înscris în UNPR, unde am depus deja o adeziune, şi voi candida la primărie. Eu candidez pentru ieşeni, iar oamenii se uită mai puţin la stânga sau dreapta. Când un oraş nu are apă caldă, aici nu mai e vorba de stânga sau dreapta. Oricine mă va sprijini e binevenit”, a spus Tudor Ciuhodaru.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.