Tudy şi avocatul lui Gigi Becali, viceprimarii Capitalei

Aurelian Bădulescu, din partea PSD + UNPR, şi Tudor Ionescu, candidat ALDE, au fost aleşi viceprimari ai Capitalei, în cadrul primei şedinţe a Consiliului General al Municipiului Bucureşti în noua componenţă, primind fiecare câte 28 de voturi pentru şi 19 împotrivă, transmite Mediafax.

În cursa pentru funcţia de viceprimar s-au înscris și Cătălin Deaconescu, din partea PNL, şi Lucian Iliescu, reprezentant PMP. Consilierii Uniunii Salvaţi Bucureştiul nu au făcut o propunere pentru funcţia de viceprimar.

Cunoscut mai ales pentru fotografiile în ipostaze indecente de pe internet și ca protagonist al unui filmuleț compromițător, Tudor Ionescu devine astfel unul dintre viceprimarii Capitalei. Alintat Tudy de presa tabloidă, acesta a fost iubitul Oanei Zăvoranu.

Aurelian Bădulescu, din partea PSD, este avocat. El a mai fost consilier general din partea Partidului Noua Generație între 2008 și 2012. De altfel, el a și fost avocat al fondatorului acestui partid, George Becali.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.