(Galerie foto)Uma Thurman și Richard Gere, duoul hollywoodian pe covorul roșu de la Cannes

Aseară târziu, în sesiunea a doua a zilei de 17 mai 2024, la Festivalul de Film de la Cannes și-au făcut apariția pe covorul roșu starurile americane de la Hollywood, Richard Gere și Uma Thurman.

În uralele publicului înșirat peste tot, pe la balcoane, pe marginea gardului care delimitau perimetrul de acces, pe scările din fața intrării principale a actorilor și așa mai departe.

Dacă Richard Gere, care a fost însoțit de soția sa, Alejandra Gere, a preferat să salute rapid și să se piardă printre zecile de actori și sutele de fotografi, Uma Thurman, aclamată și strigată insistent de admiratori, a trecut de forțele de securitate și a acordat autografe, a făcut selfies și a înseninat pe toată lumea cu prezența.

Ea a fost acompaniată de fiul Levon Hawke.

Dacă aparatele foto nu au luat când i-a venit rândul la poze lui Gere, vizibil afectat de trecerea anilor, la Uma, declanșatoarele de Canon, Nikon și alte mărci, au scos scântei.

Doamne, ce țipete, ce urlete.., la un moment dat auzeai sunete de groază scoase de fotografi.

Uma a prestat ca o profesionistă, a fost numai un zâmbet și incita obiectivele cameramanilor și fotografilor prin zeci de piruete lascive, trecând când la unii, când la alții. Parcă era un trofeu pe care aceștia și-l disputau și cine urlă mai tare, acela câștigă.

Richard Gere și Uma Thurman au fost prezenți pe tapis rouge alături de regizorul Paul Schrader și de toată echipa de actori a filmului „Oh, Canada”!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

â

Corespondența de la Cannes pentru Cotidianul.ro, Florin Bălțătoiu.

Acest articol a fost sponsorizat de brandul românesc de sucuri bio Melissimo.

https://melissimo.ro/

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

1 Comentariu

  1. Richard Gere nu-i „vizibil afectat de trecerea anilor”: are parul alb si-un rid-doua, în plus. Uma Thurman, în schimb, mult mai tânara decât el, este. Regimul de viata al lui Gere-i sanatos (yogin, vegetarian, fara baruri de noapte-n prostie si droguri),
    al ei, însa, si-n mod limpede, nu. Plus ca sotia lui Gere e mult mai frumoasa, eleganta si decenta decât Uma Thurman. Are mult mai mult bun gust decât Diana respectiva vânatoreasa.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.