Umor pe net

Aproape că nu există știre importantă în România care să nu fie transformată de români într-o glumă. Cea mai recentă a pornit de la știrea legată de posibila colaborare a lui Nicușor Dan cu Securitatea.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

9 Comentarii

 1. Cică Germania cere construirea de buncăre anti-atomice! Cică vin rușii,o veste buna! Abia aștept ca drogații capitaliști sa fie puși la zid si să-i confiște casele lui Johannis făcute prin furt de la stat! Jiji, da „steaua armatei” înapoi,hoțule!

 2. Către ? După CV-urile dumnealor (adică ălora din politică) au terminat liceul cam bătrâiori. Unii dintre ei nici bacalaureatul nu au fost în stare să âl ia, dar au doctorate la măreața și incomensurabila ”Academie SRI” … În rest totul e istorie , una jegoasă cu marca serviciilor secrete.

 3. d-le prim ministru ! CUM VĂ PUTEȚ PERMITE SĂ CONDUCEȚI O NAȚIE ATÂT DE DEȘTEAPTĂ ȘI„HUMORISTICO-GLUMANTĂ??/

 4. E adevărat ca Nicușor a fost turnător la securitate?
  Da, dar a fost și forjor.

 5. LA FIECARE CLASA DE LICEU ERAU 4 COLABORATRI CU MILIȚIA, multi recompensati cu admiterea la CIMPINA, DRAGASANI,haina. NOTITELE DE LA LECTII SI COMENTAIILE CU BANCURI SI REGIMUL CEAUSESCU ajungeau prin pedagog la,militie si mr responsabil niță. mi-au comunicat că m-a salvat munca.3 din 4 au fost prezentila revedere si si-au cerut scuze, cel de-al 4 lea crescut de bunici, pe care-l luam in masina, ii dadeam bani sa mearga in sambata srl la bunici, ilocroteam in lipsa grijei păritesti n-a venit!!!!!!!!!!!!!!!!!mai tarziu,cursurile erau inregistrate, in sali si aule,examene, infiltrati , cai troieni care mi-au comunicat prin rectori ca eram singurul ce nu luam spaga nu punem taxe de promovare.Mi-au scos ca recompensă disciplina din planul de invatamant, ca tot ce-i românesc pt ca la testele secretedate de decan si asistenti colaboratori,ieseam pe lcul 1-2 la popularitate, unii studenti sustinand ca dup vadim si păunesu sunt al 3 lea mare patriot alțării si li se facea pielea gaină la cursuri!!!ca dovada, de cate ori candidam la CCR, csm, avp, anspcd, cnsas, in ziua votului apărea castigatorul sOrosist, coldist, acoperit!!culisele statului paralel, paraVAN, paraTRASNET??SLAVA. NI HIL SINE DEO!!

 6. Nu-mi pasă ce studii au unii sau alții, îmi pasă cât de bine își fac treaba acolo unde sunt puși de societate. Ce folos că Nimicusor stie matematică, dar e praf in administrație? Și turnător a fost sigur, nu l-am auzit să dezmintă asta.

 7. @ „?”, 07 iun. 2024 la 11:17
  „Te primeau aia la 37 de ani la liceu si la bac?”
  Da, băi bre!
  Jumătate din judecătorii de azi sunt miliȚienii analfabeți de atunci care și-au luat diplomă de bac’ în modu’-aiesta! La licee „agricole”, dîn Kukuieții-dîn-Deal șî alti pașuni plinii di boyi di az’! …iar apoi au fost băgați PI-ȘIEST de Secu’ la fackultățili di Drepți, iar azi li se trimit Plikurili Galbine, ca sî știii și sî fackî cu preopinenții… „Protocoalele” ilegale ale Luluței au fost mană-cerească pentru ei, că i-a scutit de frămîntări ‘telektual-juridice bazate profi$$ional pi Koadele Pinarle
  https://www.youtube.com/watch?v=yo7_MPcGX5Q
  în ce privea darea sentințelor!
  Așa au fost instalate definitiv a’ci kopitalizmu’ șî Dimukrațîia, în acești ani în koloniya amerlokă Rrommîniya: cu ajutoru’ foștilor miliȚieni a’ lu’ bolshewiku’ Ceashkă, acu’ „judecători”…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.