Un fost șef SIE dă târcoale Cotroceniului

Generalul SIE (r) Silviu Predoiu se declară „pregătit și hotărât” să candideze la Președinția României. El a înființat Partidul Liga Acțiunii Naționale (PLAN) cu care are… planuri mari în acest an electoral.

„Partidul Liga Acțiunii Naționale (PLAN) a fost înființat în urmă cu 14 luni (…). Avem deja organizații active la nivel județean, de sector și municipal în București, dar și în alte municipii reședințe de județ. PLAN își propune să participe la toate rundele electorale din 2024 și lucrăm intens în acest sens dar decizia va fi luată în baza unei analize realiste a nivelului de pregătire al partidului înaintea fiecărei confruntări electorale.  Fără a respinge ideea de alianță, nu ne propunem un asemenea obiectiv.

Nu credem în alianțele de conjunctură, construite pe promisiuni de posturi sau alte beneficii. Am primit asemenea oferte pe care le-am respins. Compromisul în politică, mai ales când vorbim de interes național, este o soluție, dar nu atunci când încalcă principiile și valorile asumate. Am spus repetat că democrația este sistemul care ne dă exact ceea ce merităm. Vrem mai mult, vrem mai bine, vrem politică altfel? Să fim mai buni, să fim altfel – mai implicați și mai responsabili, să fim mai mulți, cât mai mulți, la vot. Cât despre mine, da, sunt pregătit și sunt hotărât să candidez la președinție”, a declarat Predoiu într-un interviu pentru press4news.ro.

Predoiu a fost comandantul operativ al SIE timp de 13 ani (2005-2018) și de câteva ori director interimar.

După ce s-a pensionat, Predoiu a intrat în politică la partidul lui Victor Ponta, Pro România.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

23 de Comentarii

 1. nu are cap de presedinte,a ajuns la SIE prin concurs de imprejurari…

 2. Parcă aveau o inițiativă cu interzicerea securiștilor in funcții politice! Ce jeguri mincinoase in politica românească.

 3. Alt Geolog Rătăcit, ca CAzbici (!).
  A mai încercat și cu Puie Monta și a ratat.
  Nu e în grațiile Consilierilor Străini, ZERO șanse, măRog…😜

 4. Cum se face ca inafara de aceste jeguri de politicieni ,sau alte jeguri care au fost in armata , servicii secrete ,nu esxista in Romania si alti romani cu studii si bine pregatiti pt. a putea candida la functia de presedinte de tara ? Chiar totate jegurile astea sint cei mai inteligenti ,iar restul romanilor sint toti prosti ? Treziti-va oameni buni si hai sa ne aratam si noi adevarata forta a poporului roman ! Chiar nu v-ati saturat sa fim calariti de toti mafiotii ?

 5. Din planul iohannist „Romania Educată” a iesit „Romania Prostocrată” si guvernele mele.

  Din PLAN-ul lui Predoiu ce minune va mai iesi?

 6. SIGUR…ASTA E DE-L BUN…
  TOTZI O APA SI UN PAMINT dupa 89…ca si inainte de 89
  LA BANI MULTZI…fara raspundere si risc propriu
  comisionul la orice fel de afacere…fara miros sau ideologie…
  fara moralitate si fara a gindi urmarile
  asa se creaza DEEP STATE…
  la fel ca si in AMERICA

 7. Silviu Predoiu – fara sa ma declar un fan al acestuia – este o persoana cu un discurs clar si coerent. Nu vorbeste cu maxilarele inclestate sau cu aere de doctor in securitate, precum alti generali de prin servicii, faimosi pentru distrugerile provocate in interiorul tarii. Faptul ca si-a inceput cariera politica in Pro Romania, pe langa Ponta, ma inspira sa cred ca intelege foarte bine geopolitica la Marea Neagra.
  Predoiu – in mod cert – nu va sta precum strutul cu capul in nisip, in caz de pericol.
  Ascultati-l si incercati sa-ntelegeti ce spune. Abia apoi, puteti sa spuneti daca sunteti de acord sau nu cu prezenta lui in politica romaneasca.
  Pe langa liota de sute de slugi ale unora sau ale altora de prin toate partidele, Predoiu pare un Napoleon sau un De Gaulle…….
  Romania chiar are nevoie de eroi iar scena este ocupata numai de clone ale lui Agamita Dandanache,Catavencu, Farfuridi, Branzovenescu si cate un Rica Venturiano cu batistuta roz.

 8. Silviu Perdoiu, numele transformat in renume. Rade toata lumea de el, fiu de militian in Giurgiu, un individ total lipsit de umor, a facut Geo-logie-Geo-grafie cu rector Geo-Bogza.

 9. 1- Gionel, fiul lui tac-su;
  2- Helvig, de 6 luni fost SRI;
  3- Predoiu, fost SIE.
  Vorba primului: „nici noi nu mai stim cati suntem” ! Poate asa prind curaj si fostii turnatori la secucu ceausista.

 10. @CSALAS,
  „Silviu Predoiu – fara sa ma declar un fan al acestuia – este o persoana cu un discurs clar si coerent.”

  UNDE si-a tinut Discursul CLAR si COERENT in Ultimii 34 de Ani de MIZERII Teribile aruncate in CAPETELE Romanilor de catre TOATE LIFTEle Dreacuu’?

  Si NU numai domnul PREDOIU!
  UNDE si-au pitit Vorbele si Altii care au avut si AU Puteri GRELE in Romania?

  Ca in BANCuu’ ala cu:
  „DE CE NU strigi, BAaaa mai tare URAAAAA! URAAAAA! URAAAAA!
  Cu Meckla-ti Radioasa catre Tribuna unde sta To’arashuu’,UNDE ti-e URAAAAAAA?” il intreaba prietenos, dulce prin Srtrugareatza-i Shuieratoare un-OM de BINE pe un Manifestant la Parada de „23 August.

  „O tziu In PIEPT, URA! Adaaaanc in Piept!”

  PITITA Acolo, ca SI Indiganrile ImPlacabile ale domnului PREDOIU si a multor ALTORA de acelasi Calibru …
  IO in Locuu’ Dansului as incepe cu O „Esplicatie” a acestei PITIRI Tacute conspirativ si apoi un Inventar al Belelelor care au fost NAPUSTITE peste Romania din Partea Unora, cu „Pumnii SI Picioarele” de Neamuri NAROADE din … 🙂 Gene STRAMBE si Spurcate de DREACuu’ prin Dejectiile Intunecimii Sale, lipite indelebil de Spiralele de ADNuu’ ale INTERRNATIONL Manelized Cocklallars.

  ASHA si numai ASHADE curajos ar trebui sa fie un VIITOR Prezident cu Puteri REALE si MINTE pe MASURA Situtiei GRAAAAVE …
  Ca sa ii credEM, NOI, Romanii.

 11. Planor cu motor, vreau la Cotroceni in zbor … O sa PLANeze cu PLAN-ul lui securist pina va veni in freza ! Si ma mai intreb si de numarul „membrilor” (si gradele …), se scrie cu doua sau cu trei cifre ? He he ! „Iepurii” au inceput sa iasa (sa fie scosi) din jobenul noii Securitati …

 12. O fi găsit până la urmă un investitorii privat de stat străin să vândă Hidroelectrica , CEC îl și ce mărunțiș mai are România prin ograda . PLAN génial , cu oameni pe măsură planurilor străine . Grupul de la Monaco !

 13. Hahaha, ăsta mai lipsea pe lista candidaţilor! Frumos e, dăştept e, Monaco e! – E BUN DOM’LE DE PREŞEDINTE!

 14. COMPLETARE NECESARA
  Mai exista UNuu’ care tarcoleste cu Cercuri (INCA) largi Palatuu’ Cotroceni …😊 din CE in CE mai prezent in cam TOATE TVs, ceea CE NU mi se pare deloc intamplatoriu, domnul H.D. Hartmann.
  Vrea SI Dansuu’ sa se “cotroceasca”, adica sa se pitesca in Padurea Seculara de pe Vremurile lu’ 1666, ASHACUM de Frica POTERII lu’ Voda au facut-o Fratii Cantacuzino, Draghici SI Serban?
  ATUNCI sa ii pun si ‘Mnealui Cestiunea :
  DE CE NU am auzit NIMIC despre Cestiunile ARZATOARE la Ordinea Zilei, numai Generalitati si Cestii EXTERNE inca departate.
  Sa iasa la Intervalul INTERN si sa NE lumineze CLAR (Ca stie sa vorbeasca …) Parerile si Intentiile despre si ce vrea sa faca,
  CE Probleme VEDE, aratandu-NE, NOUA Romanilor ca le-a identificat, studiat si ARE deja PLANuite Solutiile.
  ASTA este Indiciul far’ de GRES ca va face Treaba BUNA ca Prezident.
  Pana la “Prezentuu’ Actual” NU se VEDE Nimic de Nimic, decat Vorbe.
  Ar fi SI Dovada ca a devenit ROMAN cu adevarat: ca il ARD Preblemele GRAVE ale Romaniei, martirizata la EXTREM de TOT Feluu’, To’arashi, de Indivizi INTERNI si mai ales EXTERNI, de 34 de Ani INfernali.
  ReCunoasterea PUBLICA a Existentei acestor Oamenii DREACuu’,
  Nominalizarea lor,
  CE Pedepse ImPlacabile li se cuvin,
  ar fi TOT atatea DOVEZI GRELE de Presedinte DEVENIT Roman COMPLET, NU in Sensul Etnic (pen’ca avem, To’aashi SI Romani ReNegati, LIFTE Interne … 😊
  Va asteptam la Coltzuu’ Cotiturii cu TOATE Cele cerute mai sus.
  Vi se pare GREU, domnule HDEHartmann?

 15. Face fete multe, nu-i este nimic pe plac, nu este popular, e deranjat, nu relationeaza cu altii si nu munceste.
  Este un om care sta. El sta si asteapta sa fie adulat. El nu vede valoarea sau daca o vede, o dispretuieste.
  O sa vedeti. Tipii care isi acopera privirea cu ochelari de soare nu mai ies pe pozitiv niciodata.
  E foarte greu cand incepi sa ascunzi adevarul sa te mai ridici la suprafata, sa mai fii om cu ceilalti.
  Vrea doar sa spuna ca exista. S-a notat!

 16. Eu propun ca pentru Cotroceni sa nu poata candida decit de la colonel de securitate in sus ! Ca iarasi ne trezim cu toti caprarii si plotonerii de genul astora patru pe care i-am avut in ultimii 30 de ani …

 17. au…si imi placea de ‘mnealui…asa isi arata fetzele…”pregatite”.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.