Un fotoreporter român, victima unei agresiuni şi unui furt în Ucraina

Un fotoreporter român, aflat în Ucraina pentru acoperirea Campionatului European de fotbal, a fost spitalizat după ce a fost atacat la Lvov de un grup care i-a furat aparatura, anunţă AFP preluată de Agerpres, citând surse ale poliţiei, fără să precizeze numele jurnalistului. Incidentul a avut loc miercuri, cu câteva ore înainte de meciul Germania-Portugalia, a precizat poliţia locală într-un comunicat.

Fotoreporterul, colaborator al unui cotidian românesc, şi-a întâlnit agresorii într-o cafenea, la puţin timp după ce ajunsese, în aceeaşi zi, la Lvov. Atacatorii i-au propus o vizită în oraş, după care l-au atacat într-un parc, furându-i toată aparatura, a precizat poliţia.

Fotoreporterul român, rănit la faţă, se află internat într-o clinică locală, precizează poliţia, care a deschis o anchetă pentru furt, încercând să-i găsească pe agresori, potrivit aceleiaşi surse. AGERPRES

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.