Un nou atac armat în Statele Unite

Un atac armat a avut loc vineri dimineaţa într-un supermarket de la periferia New Yorkului şi s-a soldat cu trei morţi, inclusiv pesupusul atacator, a anunţat presa locală, citată de MEDIAFAX.ro.

Atacul a avut loc la ora locală 4.00 (11.00, ora României), într-un supermarket, în oraşul Old Bridge, în New Jersey, a anunţat postul local WABC pe site.

Angajaţi din cadrul magazinului lucrau la aducerea mărfii în raioane, în momentul în care atacatorul a pătruns în magazin.

Potrivit autorităţilor, acesta a deschis focul şi a ucis două persoane, după care a îndreptat arma împotriva sa, a subliniat postul WABC.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.