Un nou atac armat într-o școală din SUA

Un elev al unui liceu din apropiere de Seattle a deschis vineri focul în incinta școlii, potrivit poliției. Atacatorul și-a pierdut viața.

„Atacatorul era un elev care studia la acest liceu. Confirmăm că el a murit”, a declarat un oficial din poliție, Robb Lamoureux.

Atacul a avut loc în jurul orei locale 10.30, în cantina liceului din localitatea Marysville-Pilchuck, situată în apropiere de Seattle, în statul american Washington.

Conform presei americane, agresorul s-ar fi sinucis după ce a deschis focul.

În urma atacului mai mulți oameni au fost răniți.

„Patru pacienți au fost aduși. Trei dintre ei sunt în stare critică”, a declarat un responsabil al spitalului pentru CNN.

Presa americană, care citează surse din poliție, a informat că ar mai fi murit în atac și o altă persoană.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.