Un nou miting al profesorilor în București

Al treilea mare protest al cadrelor didactice va avea loc vineri, 9 iunie, între orele 11.00 și 16.00, anunță edupedu. Manifestanții se vor reuni în Piața Victoriei, după care se vor îndrepta spre Palatul Cotroceni, dar pe alt traseu față de data trecută.

Principalele ore-cheie ale protestului:

11.00-12.30 – adunare publică în zona Piața Victoriei

12.30-15.00 – deplasare pe traseul Piața Victoriei – Bd. Nicolae Titulescu – urcare pod Basarab – str. Grozăvești – Bd. Geniului (sensul de mers dinspre Bd. Iuliu Maniu către Piața Răzoare) – punct final Statuia Leu

15.00-15.30 – adunare publică pe Bd. Geniului, în proximitatea Statuii Leu

15.30-16.00 – defluirea totală a participanților

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

9 Comentarii

 1. Faceti greva impotriva robotui lui Sorosh. Ei evvreii globalisti au misiunea sa dustruga viata pe Pamant. A spus-o evvreul lor Elon Musk.

 2. greva din învățământ =șantaj cu repercursiuni asupra a 3 milioane de elevi@@ dna Renate Webeer _ avocat al poporului, nu sunteți și avocat al acestui „popor” de 3 milioane de elevi, 6 milioane de părinți +milioane de bunici@@@ SALVATI :”ACEST POPOR „=VIITORUL ȚĂRII@@@ PANA NU ESTE PREA TARZIU@@@

 3. Aveam pretentii mai mari de la dascali..Astia nici acum nu stiu ca primul navetist e plecat la ravasitoare ? Sa te ragi sub geamurile Cotroceniului cand chiriasul nu-i acasa e chiar o ,,realizare,,de oameni cerebrali..Normal ca le-a dat voie Klausica sa raga sub geamurile palatului.Lasati-i domnule sa zbiere ,se mai dau cu fundurile de pamant..Se racoresc,obosesc si dispar pe la casele lor pana la urma.Daca vor bani n-au decat sa mediteze.Numai asa poti pune deoparte banet sa cumperi 6 case ,asa ca mine.Ghinion.

 4. in poza e fosta gara Cotroceni din do-su rezidentei:
  -fara umili,
  IN POARTA PALATULUI!

 5. Profesorii au fost pacaliti .Presedintele are mare dreptate cind spune ceea ce spune .Cine isi permite sa puna in pericol examenele nationale este tot mai evident . Sefii de sindicate au devenit doar niste carausi ei nefiind clar mandatati inca de la inceput sa decida in numele profesorilor pasănd de fiecare data responsabilitatea .Presedintele si Guvernul nu pot decit sa respecte legislatia momentului . Promisiuniile ne-au aratat foarte clar cum o data cu aparitia Legii salarizarii totul va fi rezolvat . Ambiguitatea sefilor de sindicat si unele provocari politicianiste au facut ca „profesorul ” sa nu inteleaga nevoia de respectare a legislatiei in viguoare .Profesorii vor reveni la clasa pe masura ce vor intelege eroarea altfel conflictul interforfesoral si cel intre elev si profesor vor distruge Invatamintul romanesc . Probabil unii chiar asta doresc .
  O perspectiva usor eronata asupra a ceea ce se intimpla cu adevarat .Trebuie inteles care sunt proragativele Presedintelui , cele ale Guvernului si cele ale Premierului la modul explicit . Trebuie intelesa formula prin care doar legea momentului este cea care trebuieste aplicata .Trebuie bine inteles care sunt conditionalitatiile obtinerii banilor din PNRR si care sunt angajamentele luate de catre Romania totul fiind girat de catre Presedintele natiunii K.W Iohannis . In momentul cind stim toate acestea (suntem convinsi ca sefii de sindicat au juristi de marca ce i-au informat asupra acestor aspecte ) stim si de ce greva si grevistii au fost gresit sfatuti.Presedintele natiunii le-a explicat foarte clar tot ceea ce se poate si ceea ce nu se poate face in acest moment iar promisiunile sunt in totalitate parte a aparitiei unei legislatii viitoare numita Legea salarizarii .

 6. Ăștia care demonstrează trăiesc din meditații! S-au săturat să muncească la privat (fara sa plătească impozit) și vor mai mulți bani de la stat degeaba! Huuo cerșetorilor!

 7. @ Deci, probabil că nu s-a negociat oferirea de locuri eligibile pe listele electorale și la guvernare, liderilor sindicali, care să aducă voturi partidelor, ?

 8. & Probabil că, Hadăr, Hăncescu, Bărăscu, Nistor, etc., nu consideră că ar fi mai nepregătiți negociatori ca, Mitrea ,Ciorbea, Coarnă, etc., care au obținut și funcții politice, ?

 9. problema sa rezolvat ..! avand in vedere ca profesorii nu cer bani ci demnitate , guvernul, a dispus o licitatie ptr un import masiv de ” demnitate ” care va fi distribuita aleatoriu, profesorilor interesati..!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.