Un porc mistreţ l-a băgat pe Funeriu în sperieţi

Accident neobişnuit pe Aeroportul Iaşi. Un porc mistreţ a apărut ca din senin pe pista aeroportului, iar o aeronavă care se pregătea să decoleze l-a lovit cu o roată. În avion se afla şi ministrul educaţiei Daniel Funeriu care a tras o sperietură zdravănă, informează antena3.ro.

Incidentul a avut loc joi seară, la aterizarea aeronavei. Un porc mistreţ a apărut din senin pe pista Aeroportului Iaşi, iar aeronava l-a lovit cu o roată. Animalul a fost atins cu roata avionului.

Conducerea Aeroportului Iaşi ridică din umeri şi dă vina pe gardul din sârmă ghimpată care nu poate să ţină departe de pistă animalele.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.