Un portret al lui Vladimir Putin a fost vândut cu 300.000 de dolari

Un portret inedit al premierului rus, Vladimir Putin, a fost cumpărat cu 300.000 de dolari la o licitaţie care a avut loc la Moscova, anunţă realitatea.net.

Portretul lui Putin este realizat de un artist american, David Datuna, din fotografii miniaturale ale Mona Lisei.

Preţul iniţial fixat pentru acest portret a fost de 100.000 de dolari, însă un om de afceri rus l-a cumpărat pentru 300.000 de dolari.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.