Un tânăr a fost împuşcat în piept, într-un bar din Piteşti

Un tânăr a fost împuşcat într-o altercaţie care a avut loc în faţa unui bar din Piteşti, informează Realitatea TV.

Se pare că tânărul se luase la ceartă cu un alt client al barului, care a scos pistolul şi l-a împuşcat în piept şi în gambă.

Potrivit medicilor, niciun organ intern nu i-a fost afectat în urma împuşcăturilor, însă victima urmează să fie adusă la un spital din Capitală, pentru îngrijiri medicale.

Agresorul a fost audiat de procurori.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.